Het is ook nooit goed

Discussie in 'De lounge' gestart door Kaala, 10 jun 2013.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. AngelaV

  AngelaV Fanatiek lid

  22 jun 2011
  1.287
  0
  36
  Gelderland
  Ik ben wel benieuwd hoe hij nu doet? nu je ziek thuis bent..
   
 2. Maira11

  Maira11 Niet meer actief

  Dit is ook weer lekker kortzichtig. Mijn zwager uit de UK is echt het tegenovergestelde..
   
 3. shahrazed

  shahrazed Fanatiek lid

  12 aug 2012
  1.638
  0
  0
  NULL
  NULL
  Waarom neem je niet weer contact op met je ouders in Nederland? Geef gewoon toe dat je misschien een fout gemaakt hebt (ik weet niet hoe dst precies verlopen is) door voor die loser te kiezen. En probeer het weer goed te maken. Daarna is het tijd om terug naar Nederland te gaan. Natuurlijk kun je ook daar blijven. Maar het lijkt me makkelijker om hier een leven op te bouwen, met de hulp van je vrienden en familie. Dat je nu geen contact met ze hebt, betekend niet dat dat zo moet blijven. Iedereen maakt soms verkeerde keuzes en keert daar op terug.

  En de reden dat je vriend zo tegen je praat, is precies om te zorgen dat jij dat niet gaat doen. Hij probeert je een slecht gevoel te geven zodat je je zelfvertrouwen kwijt raakt. Dan heb je geen energie en lef meer om bij hem weg te gaan. Hij is er al in geslaagd om ervoor te zorgen dat je geen sociaal netwerk meer hebt. Door je te isoleren van je sociale contacten ben je al afhankelijk van hem geworden. Dus geen wonder dat hij boos is dat je nu een baan hebt. Je bent niet meer afhankelijk van hem en hij weet het!! Dit soort mannen is er alleen maar op uit om controle over jou te hebben meid. Trap er niet in en wegwezen!! En laat dat praten etc. maar zitten. Soms is er gewoon geen redden meer. Cut your loses en zet er een punt achter.
   
 4. Cathelijne1986

  Cathelijne1986 Niet meer actief

  Goh zo'n relatie heb ik ook gehad, zonder kinderen goddank. Je denkt dat je van hem houdt, geloof mij maar dat dat niks voorstelt bij houden van een fatsoenlijke man.
  Je bent er iig niet aan toe om volledig eerlijk tegen jezelf te zijn merk ik. Dat is niet gek, ik heb daar ook heel lang over gedaan. Maar uiteindelijk gaat dit fout. En dan zit je dus in een vreemd land met een dochter met ZIJN achternaam.

  Wat jij moet leren is dat niemand jou kapot kan maken, dat niemand kan bepalen voor jou wat jij wel of niet doet. Je bent niets aan hem verschuldigd. Hij manipuleert en kleineert jou en jij kiest ervoor het toe te laten.

  Veel sterkte, hopelijk realiseer je je snel dat dit abnormaal is em jij daar weg moet.
   
 5. Siren84

  Siren84 VIP lid

  8 jul 2010
  5.115
  1
  0
  Groot rijkdom! 2 meiden!
  Breda, Noord-Brabant
  +1

  Ja natuurlijk was dat sarcastisch!
   
 6. knap

  knap Niet meer actief

  Weet ook verder niet hoe het zit maar als jou ouders goed voor jou geweest zijn in het verleden. zullen ze denk jou wel met open armen ontvangen. Alleen echte ( rare ouders zouden je in de kou laten staan) De meeste ouders zijn weer blij als er contact is en je hebt wat leuks mee te brengen je kindje die willen ze vast en zeker ook leren kennen. Kies voor je zelf.
   
 7. Vlinder1987

  Vlinder1987 Fanatiek lid

  14 dec 2010
  1.795
  0
  0
  Ik heb alleen je begin post gelezen, maar meid wat doe je daar nog?
  Je bent aan het werk, zorgt voor je kleintje, doet mega goed je best en wat krijg je er voor terug? Helemaal niks? Is er geen mogelijkheid om met de kleine meid een eigen plekje te zoeken?
   
 8. Chebu

  Chebu VIP lid

  17 dec 2007
  7.174
  2
  36
  Midden-Oosten
  In de UK geldt: once a chav, always a chav. Merk je het eerst niet, later komt het er altijd uit.
  De enige richting die jij moet hebben is de boot of het vliegtuig naar Nederland. Aangezien dat wel moeilijk wordt gezien het feit dat je dan van kinderontvoering bericht te worden, raad ik je dringend aan een organistatie in te schakelen die jou kan helpen bij het zoeken naar een huisje. Succes en laat je er niet onder krijgen. Ik weet uit ervaring van familie dat de Britse maatschappij verschrikkelijk ongelijk en best oneerlijk is.
   
 9. lioness74

  lioness74 Niet meer actief

  Kaala meid, hoe is het nu met je....zit heel de dag al aan je te denken..
   
 10. Kaala

  Kaala Fanatiek lid

  10 okt 2012
  2.672
  0
  36
  NULL
  NULL
  Ik heb alles net even teruggelezen..En ben dus de hele dag thuis nu. Mia moest haar prikken hebben (arm meisje) en hij ging met haar dus naar de GP. Geen bussen hier of wat dan ook, dus ging hij met haar lopen. Anderhalf uur heen en weer terug, nam flesje mee en luiers, just in case.

  Kreeg toen ik opstond ontbijt van hem en hij heeft de hele dag de computer nog niet aangeraakt.
  Zit nu met Mia op de bank te spelen. Zo deed ie al de hele dag. En ik geloof niet dat die dit alleen doet omdat ik er nu ben, want in t weekend doet ie zo niet ondanks ik er wel ben. Die zin was misschien wat vaagjes.

  Heb wat met hem gepraat erover, dat ik gewaardeerd wilt worden en all that. Hij wist niet waarom hij zo deed, heeft spijt.

  Opa ditmaal trouwens, niet oom, die hem erin had gepraat dat ik niet werk, maar gewoon een hobby uitvoer.

  En nee nee, hij is geen 16, hij is jonger dan dat ik ben, maar ook maar 7 maandjes.
   
 11. babsie

  babsie Fanatiek lid

  10 sep 2006
  1.432
  0
  0
  Keuzes en nog eens keuzes. Jij bent de enige die het toe laat. Vind trouwens dat je zelf ook niet echt waardering hebt voor je partner. Dat hij van 7 tot 16 bij zijn dochter is, is toch ook te waarderen? Als je verandering wilt dat zul je bij jezelf moeten beginnen en wil je niet bij hem blijven dan moet je gaan.
   
 12. Strijkkraal

  Strijkkraal VIP lid

  11 apr 2008
  9.832
  1.309
  113
  Mocht snotverdorie willen dat ik van mijn hobby mijn werk kon maken zeg. Wat een geouwehoer van die familie. Je brengt geld binnen! Dat lijkt mij belangrijker ...
   
 13. Kaala

  Kaala Fanatiek lid

  10 okt 2012
  2.672
  0
  36
  NULL
  NULL
  Ik heb nooit gezegd dat ik dat niet waardeer?
   
 14. babsie

  babsie Fanatiek lid

  10 sep 2006
  1.432
  0
  0
  ik zal het een beetje begirjpen als hij de HELE dag voor Mimi zal zorgen, maar dat doet ie dus niet. Mimi wordt rond 7 uur wakker, hij knuffelt een beetje met haar en voedt haar enzo, maar om 4 uur komt oom thuis en dan dumpt hij als het ware Mimi op hem en gaat zitten gamen, dan kom ik thuis en dan kan er nog geen hallo af.

  Hier straalt niet echt de waardering af....
   
 15. Coquelicot

  Coquelicot Niet meer actief

  Sorry, maar dit gaat écht nergens over. Hier een Engelse vriend. Al bijna 20 jaar heel gelukkig samen. De liefste vader die er is. Ik heb 14 jaar in Engeland gewoond, het merendeel van mijn vrienden/collega's zijn Engels en Geweldige mensen.

  Uitschot heb je óveral hè? Dat heeft nul komma nul met nationaliteit te maken....
   
 16. caromama

  caromama VIP lid

  23 jan 2007
  9.010
  0
  36
  Dit slaat echt nergens op! Ik ben half engels en heb heel veel familie in Engeland wonen en daar zit echt geen één opa, oom of neef bij die zijn kinderen "like shit" behandeld en geen respect heeft voor zijn vrouw. Dat jij een nare ervaring hebt gehad met een Engelsman is heel vervelend voor je, maar doe ff normaal verder!

  Ontopic: ts, kies voor jezelf en je meisje. Ik vind het echt absurd dat je met 6 weken weer bent gaan werken omdat je vriend te lui is om van zijn reet te komen. Weggaan daar zodra het kan!
   
 17. Strijkkraal

  Strijkkraal VIP lid

  11 apr 2008
  9.832
  1.309
  113
  En hoe gaat het nu? Heeft de stijgende lijn van gisteren zich doorgezet? Of was het een "glitch in the system" zeg maar.
   
 18. Ik hoop dat hij zich zo goed als gister blijft gedragen, anders een pittig gesprek of wegwezen daar.
   
 19. SyrianBeauty

  SyrianBeauty Fanatiek lid

  28 nov 2007
  2.362
  0
  36
  💝 Huisvrouw/Mama Zijn :)
  Omgeving Rotterdam
  #119 SyrianBeauty, 13 jun 2013
  Laatst bewerkt: 13 jun 2013
  :$:$:$ wat een vent zeg. Ik zou echt uit elkaar gaan en samen gelukkig worden. Je hebt zo te lezen gewoon helemaal niets aan hem! Hij voert niets uit en dan ben jij degene die geen vrije tijd verdient :$ hij zit alleen maar te gamen/slapen/eten! Jij zorgt tenminste voor de rekeningen/eten op tafel enz. Hij speelt zeker wow (world of warcraft)??? Of iets van Blizzard. Als het zulke games zijn heb je echt een probleem want die zijn echt verslavend!
   
 20. MamaVanGilani

  MamaVanGilani Niet meer actief

  Die van jou kan nog van jou leren! Wat n lui varken zeg!! ba ba, werk is werk!! Ongeacht wat je doet!
   

Deel Deze Pagina