HET recept voor arretjescake

Discussie in 'De lounge' gestart door Triskele, 28 mrt 2013.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Jel

    Jel Niet meer actief

    Dankje voor het recept. Ik ga hem nu maken. :)
     
  2. Jel

    Jel Niet meer actief

    Offtopic, Happy gefeliciteerd met je zwangerschap. Het is je enorm gegund.
     
  3. Triskele

    Triskele Niet meer actief

    deze is vast ook erg lekker maar in mijn recept ging echt echte chocolade en dan OOK nog cacao hihi dus chocolade overload :p

    Ik lees hier vanillevla ipv eieren dat vind ik wel weer een goed idee!!
     
  4. pardoes

    pardoes VIP lid

    15 apr 2009
    7.683
    1.444
    113
    De stroopwafeltaart staat nu ind e koelkast ben erg benieuwd hoe die geworden is ;)
     
  5. dobbel

    dobbel Fanatiek lid

    12 feb 2009
    3.868
    39
    48
    ergens in het heelal
    plaats je een foto blain, welk recept heb je gebruikt, we gaan vandaag al de arretjescake maken, en volgende week met mijn verjaardag de bokkepootjes en stroopwafel taart. (manlief wou vooral die laatste)

    arretjescake is voor morgen, ben heel benieuwd.
     
  6. IngeM

    IngeM Fanatiek lid

    17 dec 2011
    1.590
    0
    36
    Goeree Overflakkee
  7. Happy

    Happy Fanatiek lid

    9 aug 2009
    1.553
    0
    0
    Midden van het land
    Dankje Jel, ik lees het nu pas, sorry!
    Hopelijk blijft het mij me, ben en voel me zo gelukkig..
     
  8. SuuuuuS

    SuuuuuS Actief lid

    23 aug 2012
    358
    0
    0
    Verzorgende IG op een PG-afdeling
    Gelderland
    Ohhh wat slecht, die stroopwafel taart! Mmmmmm ziet er lekker uit! Snel een keer maken!

    Heb van mijn lieve vriendin een heerlijk recept voor Bokkenpootjestaart ! Zonder advocaat! ;)

    Hier het recept van de bokkenpootjes taart!

    Benodigheden;
    - Springvorm
    - 2 pakken bokkenpootjes, á 200gr per verpakking
    - 3 bekertjes verse slagroom, á 250ml
    - 1 pakje vanille saroma pudding
    - beetje (vanille) suiker
    - klontje boter

    Bereiding;
    - Vet de springvorm in met wat boter
    - Snijd de bokkenpootjes over de cremelaag doormidden
    - Bedek de bodem voor de springvorm hiermee
    - Klop 2 bekertjes slagroom en de saroma pudding door elkaar
    (doe dit met een mixer, niet te stijf en niet te vloeibaar)
    - Verdeel de helft van de gemaakte mix over de bokkenpootjes
    - Leg hierover heen weer een laag (gehalveerde) bokkenpootjes
    - Verdeel de andere helft van het gemaakte mix hier weer overheen
    - Klop nu de laatste beker slagroom en wat (vanille)suiker
    - En verdeel de slagroom over de taart
    - Verkruimel wat bokkenpootjes over de taart, voor een feestelijke effect.
    - 2 uur in de koelkast laten opstijven
    - En smullen maar!

    Eet smakelijk!
     
  9. Cindy81

    Cindy81 Fanatiek lid

    28 feb 2012
    2.271
    50
    48
    Klinkt erg lekker, net als die stroopwafeltaart. Beide binnenkort maar eens maken.

    Arretjescake maak ik wel vaker, maar alleen met cacao.
     
  10. Happy

    Happy Fanatiek lid

    9 aug 2009
    1.553
    0
    0
    Midden van het land
    Dankje SuuuuS die ga ik deze week maken denk ik..
    Lijkt me heerlijk
     

Deel Deze Pagina