het valt niet mee

Discussie in 'Zwangerschap' gestart door petra27, 7 nov 2005.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. petra27

  petra27 Lid

  11 sep 2005
  67
  0
  0
  Hallo,

  Amai, ik heb al afgezien. Tot nu toe vind ik het zwanger zijn maar niks. Misselijk, overgeven, ongelofelijk moe, hoofdpijn en dan sinds een paar dagen ook nog een zeurende pijn in mijn onderrug. Ik ben altijd een bezige bij en nu geraak ik niet meer vooruit. Het is enorm frustrerend.
  Vanmorgen geraakte ik ook weer niet vooruit toen ik opstond en ik heb me dus weer eens ziek gemeld op het werk. Straks weer maar eens naar de huisdokter.

  Groetjes
  Petra
   
 2. eliesja

  eliesja VIP lid

  3 okt 2005
  8.226
  0
  0
  @t Home
  Het is ook niet niks al die hormonen die door je lijf gieren!!
  Sterkte
   
 3. pink or blue

  24 okt 2005
  24
  0
  0
  Grafisch Vormgever
  Ik denk er hetzelfde over al vanaf de bevruchting voel ik me klote. Maar je kunt het niet laten merken.
  Vorige week ziek thuis geweest. spugen of er steeds ne tegenaan.!
   
 4. Vicky

  Vicky Fanatiek lid

  11 aug 2005
  1.200
  0
  0
  Enschede
  Dames... ik ken jullie gevoel ;) Ik heb me tot week 15 afgevraagd hoe lang dat nog zo doormoest, ik wilde niet meer, voelde me elke dag verrot en liep de hele tijd te huilen van ellende... Alles wat ik rook stonk, als ik wat rook moest ik weer spugen, hoofdpijn, moe... En toen was het over... En nu roep ik al een paar weken dat als het zo blijft, dat ik dan gerust nog een keer wil ;)
   
 5. Anna

  Anna Actief lid

  4 nov 2005
  144
  0
  0
  Ik was bij de eerste ook de eerste 4 a 5 maanden hondsberoerd en daarna werd het iets beter... Nu bij de tweede voel ik bijna niks... alleen beetje moe en hongerig! Het is zo raar dat de ene zwangerschap zo is en de ander zus... Die hormonen doen maar waar ze zin in hebben! Sterkte allen die op het moment zich niet lekker voelen... echt, het wordt beter!
   
 6. pink or blue

  24 okt 2005
  24
  0
  0
  Grafisch Vormgever
  Ik heb volgens mij een goede dag!
  Jippie!!!!!
   
 7. mouschy

  mouschy Fanatiek lid

  30 aug 2005
  3.709
  0
  0
  kraamverzorgster, nu ben ik gastouder.
  Noord Holland
  Ik heb me ook ziekgemeld 3 weken terug.... Maar ik moet zeggen dat het deze week een beetje beter gaat. Ik spuug nu niet meer tig x per dag. En ben minder misselijk, en zelf helemaal niet meer af en toe! Ik hoop maar dat het zo blijft!!! ;)
   
 8. petra27

  petra27 Lid

  11 sep 2005
  67
  0
  0
  Fijn om te horen dat ik niet de enige ben. Maar soms begin ik dingen te denken, waarvan ik dan denk "is dit wel normaal". Ik wou zo graag een kindje, maar nu begin ik anders te denken. Ik begin te twijfelen aan mezelf. Ga ik dit wel aankunnen, ga ik het kindje wel graag zien. En mijn vriend dan, die negeert alles, die denkt straks gaat het wel beter en laat ze maar huilen. Hij helpt nu wel in het huishouden, maar het is ook altijd met het nodige gezucht erbij.
  We hebben al enkele weken geen sex meer gehad, ik ben altijd zo moe. Dan denk ik binnenkort zit hij bij een ander, omdat ik hem ook altijd afwijs. Heeeeeeelppp. Ik word echt gek van mezelf.
  Mijn moeder zegt dat het wel allemaal zal beteren en dat ik me zo geen zorgen moet maken. Het is te hopen.

  Groetjes Petra
   
 9. tam27

  tam27 Fanatiek lid

  6 aug 2005
  3.173
  1
  38
  verpleegster
  Zuid-Holland
  Hoi Petra,

  Wat jij schrijft herken ik helemaal. Zal ik wel een goeie moeder zijn, zou ik genoeg liefde kunnen geven, is alles wel oke met de kleine, ppfff af en toe wordt ik ook helemaal gek van mezelf. Maar 1 lichtpuntje het schijnt er allemaal bij te horen, bedenk maar dat je je aan het voorbereiden bent op het moederschap :D
  Ik en mijn man hadden in het begin van de zwangerschap ook weinig sex en ook ik was heel bang dat hij naar een ander zou gaan, maar aan de andere kant weet ik ook dat hij heel veel van mij houd en ik van hem, dus probeer ik dat maar van mij af te schuiven.
   
 10. petra27

  petra27 Lid

  11 sep 2005
  67
  0
  0
  Ik weet ook wel dat hij mij graag ziet, en hij is echt een schat. Ik zal het een beetje van mij moeten afzetten.

  Groetjes
   
 11. tam27

  tam27 Fanatiek lid

  6 aug 2005
  3.173
  1
  38
  verpleegster
  Zuid-Holland
  Maar dat is niet altijd makkelijk, ik weet het ;)

  groetjes, tamara
   
 12. mad

  mad Fanatiek lid

  31 okt 2005
  1.682
  0
  0
  hoi allemaal,

  Ik ben zoooo blij dat ik deze pagina lees. Ik heb me deze week ziek gemeld op mijn werk. Ik ben honds beroerd. m`n lichaam voelt zo slap als een vaatdoek en ik kan geen eten verdragen. alleen crackers en beschuitjes gaan erin. Ik denk bij mezelf o nee waar ben ik aan begonnen! helemaal niet eerlijk natuurlijk ik weet het maar mijn probleem is dat ik niet kan spugen, ik ben zo iemand die daar uren over kan doen..... en daardoor blijf ik misselijk.... de hele dag! Ik wil echt dat dit over gaat maar je moeder natuur he!
  M`n vriend is gelukkig heeel lief en ik begrijp de bezorgdheid van de meiden op deze pagina dat ze denken dat hij naar iemand anders gaat maar bedenk ook dit; je kiest er samen voor dus je gaat door dik en dun samen en hij wil dit net zo graag als wij......... dus moet je er iets voor over hebben!

  Nou ik hoop echt dat ik me snel beter ga voelen want ik voel me nu gewoon een wrak! Ik moet zeggen dat deze pagina me we steunt want in eerst instantie dacht ik echt dat iedereen behalve ik op een roze wolk zat!

  sterkte voor de rest die zich ook beroerd voelen!

  xxx
   
 13. Jenny

  Jenny Fanatiek lid

  14 mei 2005
  1.432
  0
  0
  Begeleiding dagbesteding
  WW
  Ik heb het zelf nog niet. Ik voelde me vandaag ook niet goed, maar heb vandaag nog geroepen dat ik wel 9 maanden lang me beroerd wil voelen, zolang alles maar goed gaat met mijn kindje. Misschien voel ik me nog niet beroerd genoeg, maar heb het er graag voor over. Ik hoop dat jullie je snel weer beter voelen. Dat van die onzekerheid heb ik wel hor, van dat een goede moeder zijn enzo. Dat had ik vooral tijdens mijn vorige, helaas kortdurende zwangerschap. Succes en beterschap ermee
  Liefs Jenny
   

Deel Deze Pagina