Weekmenu vanaf 30 aug. School start op 1 september dus er word ook terug verse soep gemaakt vanaf nu. Tomatensoep met balletjes en witloof soep. Ma :boontjes met gehaktballen, spekjes en gebakken aardappelen. Di :rijst met kip, zelfgemaakte curry saus, verse ananas en wokgroenten. Woe : spaghetti (massa aan groenten in de saus). Do : rode kool met appeltjes, groenteburger of hamburger met gekookte aardappelen. Vrij:frietjes in de oven met vol au vent met vidé en Slaatje. Zat : hotdogs Zon :salade geitenkaas met honing, rozijnen, spek, appeltjes, nootjes.
Tm woensdag: - broccolipap met walnoten - koude pastasalade met komkommer/tomaat/feta/spinazie/paprika/basilicum - pizza of restjes - krieltjes uit actifryer, witlof en schnitzels Woensdag komt de Jumbo, daarna: - soep uit vriezer met tosti's en rauwkost - wraps met gegrilde groenten en humus - pokebowl met broccolirijst - spaghetti aglio olio met gegrilde groenten - shakshuka falafel - gepofte aardappel met broccoli, witte bonen in tomatensaus - restjes/iets uit vriezer
Goed mijn best gedaan op een gevarieerd menu Vandaag en morgen: butter curry madras met kikkererwten, naanbrood, kip en stukjes aardappel. De rest: - puree met schnitzel, champignonsaus met champignons en broccoli. - roti (misschien voor 2 dagen) - Mexicaanse rijst met koolsalade en drumsticks - pandanrijst met kip en groente (paprika, ui, boontjes) in saus - lasagne met salade - kofta a la Knorr, maar dan homemade met courgette, stukjes aardappel, wortel en yoghurt
T/m donderdag op willekeurige volgorde. - hutspot met halal rookworst - rode bulgur, kefta, salade, cacik/tzatziki - marmita met brood - pasta groene pesto met broccoli en champignons
Ons weekmenu voor deze week: (Willekeurige volgorde) - Nasi met sate en kroepoek - witlof ovenschotel - noedels, kipfilet, chinese wokgroente en een sausje - pizza - spinazie ovenschotel (dit eten we vandaag) - broodje kroket/frilandel - roti
Ma: lasagne Di: groentesoep met salade en stokbrood Woe: tortellini Do: frietjes uit airfryer, bloemkool, vis Vrij: kip piri piek Zat: aardappels, groente, vlees Zo: iets bestellen
Vandaag: harira met bocadillos Za: dagje weg dus iets daar of onderweg Zo: marmita met brood Rest op willekeurige volgorde tm donderdag: Pasta met tonijn Kip krieltjes ovenschotel Risotto Goulash met rijst of oven frietjes en salade
Za: Hollands pannetje Zo: Rijst, gehakt, groente Ma: Gevulde omelet Di: pannenkoeken Wo: Zuurkoolstamppot met gehakt en banaan Do: Gevulde paprika Vr: Nasi goreng
Vr kipkrokantjes met brood en sla Za spareribs Zo flamkuchen Ma verse rosti Di gegrilde kipfilet met komkommer Wo mini rollade Do gehaktballetjes Vr sla wraps met kio Bij de meeste dingen eten we brood of aardappel (gekookt, gefrituurt of gebakken) ik kijk per dag waar ik dan zin in heb om te maken
Beetje druk weekend gehad door verjaardagen, dus heb mijn weekmenu net pas kunnen maken ipv vrijdag. Gisteren: fajita’s met diverse toppings en sausjes Dessert: bastogne parfait Zo: hete friet met stoof van kip, basmati rijst, zoetzure komkommer en kroepoek Dessert: Eton mess Ma: Orecchiette met pittige cherry tomatensaus en salade van geroosterde paprika, mozzarella en rode pesto dressing Di: beef guinness (slowcooker), knolselderij-aardappelpuree Wo: ikan boemboe ketjap, oestersaus rijst, gesmoorde bloemkool Do: Uientaart met geitenkaas, salade met walnoot en wortelsoep met dragon en sinaasappel Vr: zelfgemaakte hamburgers, groente frietjes (knolselderij, zoete aardappel, pastinaak) Ik moet alleen nog bedenken wat voor soort burger (qua toppings en saus)
Weekmenu: Zaterdag: Taco bonenschotel Zondag: Zelfgemaakte pizza Maandag: Braadworst macaroni Dinsdag: Schouderkarbonade man en kids en ik: jungleburgers, bloemkool, aardappels Woensdag: Big Mac Wraps Donderdag: Schoonmoeder kookt Vrijdag: Patat halen
De definitieve volgorde kan nog veranderen. Ma: thaise curry uit de slowcooker. Di: taco's met zelfgemaakte guacamole en rauwkostsalade. Wo: tomaat en of komkommer soep met stokbrood en zooi voor op het stokbrood. Do: gebakken aardappeltjes uit de oven met knoflook en rozemarijn, gestoomde wortels en ik denk vis erbij. Vrij: uit eten Za: pittige pindakip uit de slowcooker met nasi erbij. Zo: waarschijnlijk wat bestellen.
Zondag: Stamppot prei met kruidenkaas en bieslook, spekjes en worst. Maandag: Witlofsalade, krieltjes en kipfilet Dinsdag: Burrito’s met kip Woensdag: Nasi uit de vriezer. Simpele kliekjesdag Donderdag: Zoete aardappelstamppot met veldsla en gehaktbal Vrijdag: Lasagne met salade Zaterdag: Kip, patat en salade.
Week menu Vandaag: lasagne Maandag: frietjes met salade, snack en ijs ( ben ik jarig) Dinsdag : aardappels, groente en vlees Woensdag: fusili met slamelange ( sla, dressing dille, gerookte kipfilet, walnoot) Donderdag: aardappelschijfjes, groente van de moestuin, vis. Vrijdag: soep en stokbrood, en restjes.
Maandag: courgettebrood Dinsdag: aardappels, groente, vlees Rest van de week: Minestronensoep met parmaham en kaas twisters Minestronensoep met doperwtenquiche Pasta Grieks gehaktbrood uit de slowcooker Kip pilav uit de slowcooker
Tot nu toe staat sinds gisteren op het menu Meatloaf, bloemkool, opgebakken aardappels met spekjes en uien, coleslaw Verse tomatensoep met broodjes uit de oven en restant meatloaf met coleslaw Kipschnitzel, aardappelpartjes, sperziebonen Gehaktbal, aardappels en witlofovenschotel Mexicaanse ovenschotel met nachos en tortillas Boerenkool met worst Verse kippensoep met pizza Eend uit de oven met frietjes ofzo en groente Pasta met bolognesesaus Restant boerenkool, aangevuld met andijvie stamppot Schnitzels, krieltjes, broccoli
Verspakket Marokkaanse couscous Kippensoep en kruidenstokbrood Restant van het kip/groentemengsel van de couscous met aardappelpuree Hutspot met baconreepjes Broodjes gezond Macaroni goreng Boboti
Za: Gourmetten Zo: Gebakken aardappeltjes spek/ui, rundervink met zoete chili jus, geroosterde rode bietjes Weekendtoetje: Pavlova met mascarponeroom, passievruchtcurd, aardbeien en mango Ma: Saffraantagliatelle met specerijenboter en pijnboompitten, geroosterde groenten Di: Maiskoekjes, gebakken cajun vis, zoete aardappel in pikante knoflooksaus Wo: Gevulde kip (mozzarella, pesto en zongedroogde tomaten) in tomatensaus met pasta en een komkommersalade Do: Kip in kruidige kokossaus (slowcooker), rijst en pittige sperziebonen Vr: Limburgs zuurvlees (slowcooker) met frietjes en een salade
Nu ik eindelijk weer normaal kan koken heb ik maar meteen een nieuw weekmenu gemaakt. (maandag t/m zondedag, volgorde is willekeurig) - goulash uit de slowcooker met rijst - stamppot andijvie met spekjes en een bal gehakt - broodje shoarma - gebakken aardappels, sla en kipkluifjes - aardappels, witlof en een schnitzel - zuurkool stamppot uit de oven met een karbonade uit de slowcooker - 1 dag eten man en dochter bij opa en oma en ik op mijn werk (dit is standaard op donderdag) na bijna 2 weken op patat, pizza enz. geleefd te hebben i.v.m verbouwing keuken, hebben we alle 3 een beetje behoefte aan iets gezonder eten..
Deze week makkelijk, want HelloFresh Vandaag: Spaghetti met champignon/portobello roomsaus en spekjes (HelloFresh) Morgen: Mini-tortilla’s met varkenshaaspuntjes, spitskool en zoetzure komkommer (HelloFresh) Maandag: Broodje pulled pork met koolsalade, rode ui en jalapeños (HelloFresh) Dinsdag: Noodles met kipgehakt, courgette en gele paprika in “aziatische saus” (HelloFresh) Woensdag: Tomatensoep met paprikapesto-bruchetta’s (HelloFresh) Donderdag: Hutspot Vrijdag: Afhaal of ergens eten, ik denk de McDonalds