Maandag- spinazie a la crème met hamburger en gekookte aardappels. Dinsdag - stoofperen met runderworstje en gekookte aardappels Woensdag- quiche Donderdag - gekookte aardappels met gekookte wortels en sucadelapje Vrijdag- noodles Zaterdag- Cantonese rijst Zondag- zelfgemaakte tomatensoep met een broodje
Deze week: Nasi goreng Friet, hamburgers en salade Tonijn, rijst en spinazie Gevulde omelet op Turks brood Zalm, gebakken aardappels, sla Rijst met gehakt en groente Zoete aardappel, kipfilet en mais
Dinsdag: aardappelen, bloemkool en rollade uit de slowcooker Woensdag: lasagne Donderdag : worteltjes, gebakken aardappeltjes en lekkerbekjes uit de oven Vrijdag: zelf pizza maken Zaterdag: iets uit de slowcooker, wat weet ik nog niet
Het staat wel op dag, maar de dagen worden regelmatig gehusseld, ligt er aan waar we zin in hebben: Ma: aardappelpartjes uit de oven, snijbonen, doperwten met wortelen en cordon bleu Di: Foe Yong Hai met zilvervliesrijst Wo: Gnocchi met sperziebonen, paprika, tomatensaus en Gehakt. Do: Mac & cheese met broccoli Vr: zelfmaakpizza Za: verse uiensoep met Afbakbrood Zo: Kipsalon a la 'keukenliefde.nl'
Hier een nieuwe week: - ajam paniki, wokgroente, rijst - doritos kip, aard kroket, sla - macaroni simpel met tapas (olijven, stokbrood, kruidenboter, gevulde paprikatjes) - nasi, kroepoek, saté, ei - moussaka - maaltijdsoep en brood - makkelijk/bestellen.
Ons menu voor komende week; Ma. Witlof salade (witlof, mandarijntjes, ei, walnoot, ui, komkommer en een dressing) gebakken aardappeltjes en een stukje gebakken vis Di. Zuurkoolschotel uit de oven Wo. Kokos kerrie kip met basmati rijst en komkommer salade Do. Roerbak bloemkool, gepofte aardappel lamsworstjes Vr. Rodekool met appel, aardappelen en een gehaktbal Za. Zelfgemaakte plaatpizza Zo. Gekookte worteltjes, rode bieten salade, aardappelen en kipdrumsticks
Een nieuw menu voor aankomende week: Vr: Zalmpakketje met teriyakisaus uit de oven, parelcouscous met velderwtjes Za: Kippenpoot met krokant vel, zelfgemaakte frites met een witte koolsalade Zo: Shoarma, aardappeltjes met boontjes en paprika Ma: Stamppot andijvie spekkies en gehaktbal Di: Teriyaki biefstuk, glas noedels met paksoi en taugé Wo: Tagiatelle met champignons, pijnboompitten en zwarte truffel Do: Kipdijfilet met shoarmabroodjes en knoflooksaus, sla, geraspte wortel en komkommersalade
Ons weekmenu voor volgende week: Ma: Pittige uiensoep en zelfgemaakt spelt-bierbrood met kaas en ui, en een drie kleuren salade Di: geroosterde knoflookkrieltjes, geroosterde wortel met soubise, Amerikaanse kiphaasjes met ahornmosterd, komkommerlinten salade Wo: Broodje kipburger (van zelfgemaakt kippengehakt) met salie, bacon, cheddar en avocado, daarbij zoete aardappel en knolselderij frietjes Do: pizza en maaltijdsalade Vr: Varkenshaas met pepersaus, berichonne aardappel, tagliatelle van gepofte rode biet met gekarameliseerde sjalot en honing-mosterddressing Za: zelfgemaakte frikandellen (gewone en Javaanse) met friet en een salade met o.a. cashewnoten en feta Zo: zelfgemaakte spaghetti of tagliatelle met pittige cherry tomatensaus en salade van ijsbergsla, mozzarella, geroosterde paprika en rode pesto dressing En we eten iedere zondag een zelfgemaakt dessert, vanwege Pasen worden dat er twee: karamelmousse met speculaasroom en gekarameliseerde appeltjes (willen dochters heel graag) en de tweede dag wordt dat pavlova met passievrucht, aardbeien en mascarponeroom
Deze week nog. Vrijdag boodschappen doen voor het weekend. Maandag: Bulgursalade met geroosterde groenten (courgette, chanpignons, aubergine, ui, tomaat, paprika) en gegrilde shaslicks van lamsvlees Dinsdag: Aardappeltjes met rozemarijn en zeezout uit de oven, gewokte spinazie met tomaatjes, ui en knoflook en een kabeljauwpakketje uit de oven Woensdag: Pasta pesto met kip, courgette en bosui Donderdag: Wraps met groenten, chilibonen, tomaten, kaas, crème fraiche en gucamole Vrijdag: Harira en zelfgemaakte kleine loempia’s
-Prei/zoete aardappel/kip ovenschotel - pasta salade - bbq - borrelhapjes - knoflook/ui aardappeltjes uit de oven met salade en schnitzel - zalm, venkel, zeekraal met aardappeltjes en citroen mayo - soep/brood
Woensdag: citroen risotto met asperges, ei en feta Donderdag: noedels met zoetzure groente uit de wok Vrijdag: gnocci met spinazie en tomaat Zaterdag: uit eten in eigen huis Zondag: nacho's uit de oven Maandag: quiche met zoete aardappel en spinazie Dinsdag: oosterse spitskool met rijst en groenteballetjes Woensdag: broodje gado gado
Vandaag quesedilla met gehakt, tomaat en bosui Donderdag: traybake met vega kip, zwarte bonen en grote kriek Vrijdag: friet met snacks Zaterdag: pasta met roomsaus en salami met spinazie Zondag: gourmet Maandag : aardappeltjes, broccoli en vega burgers Dinsdag: butterchicken uit de slowcooker
@Adje , jij moet echt iets doen met die gave. Ik heb wel redelijk in gedachten wat we gaan eten, maar niet specifiek op welke dag. Het is zelfs voor meer dan een week zie ik nu; Spaghetti aglio e olio Pannenkoeken Pasta carbonara (lekker simpel kookroom, spekje en voorgesneden champignonmix) Hartige taart (ook een simpele met bladerdeeg, spekjes, wortel, prei, ui, knoflook en natuurlijk ei) Kip Siam met Emping blado er bij Gourmet (eigenlijk voor pasen, maar ik denk dat we die al eerder doen i.v.m. het weer. Ik wil die stank niet binnen, dit doen we altijd buiten) Pommes duchesses, erwtjes, kip ovenschotel Zelfgemaakte groentensoep met Turks brood en een lekker kruidenkaasje/kruidenboter Sla, komkommer, rode aardappeltjes in schil uit de oven, pangasius filet
Preistamppot Gekookte aardappels met slavink en rode kool met appeltjes Taco’s met gehakt en diverse groenten Kip tandoori Gebakken aardappels met wortels, ui, mais en een stukje vlees Pasta Kliekjesdag uit de vriezer
Ma: pasta bolognaise (zondag een megaportie gemaakt, nu nog voor 5x saus in de vriezer) Di: hapjesplank met film kijken (man was jarig) Wo: vega risotto met buffelmozzarella Do: parelcouscous met gegrilde groenten en krokante kikkererwten Vr: mcdrive Za: chili con carne Zo: vis, aardappelballetjes en groenten Ma: uiensoep met Afbakbrood
Zie veel gevarieerde weekmenu's voorbij komen! Hier is het toch voornamelijk AGV, afgewisseld met vaak soep op zondag. En 1x in de week iets van pasta, rijstgerecht, patat of pannenkoeken tussendoor
Voor aankomende week het volgende menu: * Broodje hamburger van de BBQ met scheddar kaas, gekonfijte ui, augurk en een witte koolsalade * Kip Ketjap Salade * Soto Ajam Soep met Naanbrood * Kaasfondue * Shoarma met boontjes en rijst * Stamppot boerenkool met worst * Biefstuk van de BBQ met gegrilde groenten en aardappelpartjes
Ons menu voor de komende week Vrijdag: gebakken aardappelen met asperges en gebakken zalm Zaterdag: Broodje hamburger met frietjes Zondag: krieltjes met ijsbergsla en beenham uit de oven Maandag: kip tandoori Dinsdag: quiche, voornamelijk met restjes van de afgelopen week Woensdag: nasi