Please, give me more!!! Ik ben zo een fan van de boemboes van KokkiDjawa! Grootste favoriet hier bij iedereen is de rendang. Zo lekker! Maar nu dacht ik dat je net die boemboe mixen nog veel meer kan dan enkel op de verpakking staat. Hier ook fans? En zo ja; doe je dat dan alleen zoals ip de verpakking staat of doe je het ook wel eens anders? En hoe dan? (Momenteel staat hier dus rendang te pruttelen, hele huis ruikt zooooo lekker! Krijg er trek van )
Boemboe Bali, yummmmm Sugersnaps, aardappelblokjes (beide even voorkoken) en een lente-ui in stukjes in een ovenschaal doen, een flinke scheut gembersiroop over het geheel, daarna een gerookte makreel ontleden, de stukken er bovenop leggen, de vis daarna insmeren met de boemboe, oven op 180 graden en een tijdje bakken, geen idee hoe lang, 15-20 minuten denk ik, maar doe het op gevoel Behoorlijk pittig, niet echt iets voor de kids, maar zo zo lekker!!!