saus met slagroom vraag

Discussion in 'De lounge' started by Eefke84, Feb 27, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Eefke84

    Eefke84 Niet meer actief

    ik ga vanavond een recept uit de allerhande maken. daarbij moet je een saus maken met slagroom. nu maak ik het gerecht rond 5 uur haal er ene gedeelte uit vor kleine plurk en maak hem daarna verder met extra smaak voor ons. maar dan duurt het nog wel een uur of twee voor wij zelf gaan eten. kan ik de saus daarna gewoon weer opwarmen of gaat de saus dan schiften? sorry ben niet zon kokkin en ik kook eigenlijk nooit met zon bekertje slagroom:)
     
  2. guppie81

    guppie81 VIP lid

    Sep 13, 2006
    12,334
    1
    0
    wat gaat er nog meer in? eieren of verdikkingsmiddel (maizena ofzo)? Beetje moeilijk zeggen zo ;)
     
  3. Eefke84

    Eefke84 Niet meer actief

    nee verder alleen groente vlees en een blikje tomatenpuree. geen eieren, maizena etc
     

Share This Page