Hoe de melk opwarmen na spruw?

Discussie in 'Stel je vraag aan de lactatiekundige' gestart door Juul75, 17 dec 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Juul75

    Juul75 VIP lid

    8 apr 2010
    12.092
    7.843
    113
    Hoi!

    Ik had al gezien dat je zei dat je melk wel kunt gebruiken na spruw, maar het even goed op moet warmen. Erg fijn anders moet ik flink wat weggooien. Ik heb een vooraadje in de vriezer en warm dit altijd braaf op in de flessenwarmer. Moet het gedeelte met spruw in de magnetron opgewarmd worden? Zo ja, hoe lang ongeveer voordat de Candida kapot is? Of moet het op een andere manier opgewarmd worden?

    Alvast bedankt!
     
  2. Teddy

    Teddy Bekend lid

    20 okt 2011
    695
    0
    0
    Je kunt de melk het beste in een pannetje kokend water (au bain marie) verhitten tot boven de 62,5 graden (heb je een keuken thermometer? Zo gaat de schimmel als het goed is kapot.
     

Deel Deze Pagina