Ik maak meestal voor 2 dagen. Meestal verse groenten of diepvries met pasta, couscous of bulgur. Vlees geef ik gehakt, kip, runderlap of kalfsvlees. Verder vaak zalmfilet uit de vriezer.
Hier aten ze meteen stukken met de pot mee. Dus daar nooit rekening mee hoeven houden. Maar fruit voor 2 dagen maken Even een peertje schillen of banaan of wat dan ook is toch geen moeite?
Wij koken groente, aardappelen, rijst, pasta altijd zonder zout of toevoegingen, dus dat prak ik dan voor S en de restjes kunnen ook zo de vriezer in. Soms koop en kook ik meerdere groenten tegelijk en bijv rijst en een paar aardappelen en vries ik het in verschillende combi's in voor als we iets eten waar je niet zo makkelijk een babyhapje van maakt.
ik kook elke dag, kinderen eten fruit gewoon vers zonder te pureren, ze eten met de pot mee, straks als onze jongste mee gaat eten over een maand of 2 ( hij is nu 5 maand) dan zal ik wel af en toe wat invriezen maar dit word dan alleen gebruikt wanneer wij pizza ofzo gaan eten, maar dat eten onze andere drie ook niet graag dus hun halen we dan ook eten uit de vriezer en als de kids op bed liggen bestellen wij ons een pizzaatje,
Ik maak in principe dagelijks gepureerd/geprakt fruit en ons zoontje eet 's avonds met de pot mee, zonder dat het gepureerd is. Voor noodgevallen heb ik wel altijd 5 dagen ingevroren liggen.
fruit maak ik nu ook iedere dag vers klaar had dat even voor 2 dagen gedaan, maar ben ik snel van terug gekomen. is idd zo gedaan en veel lekkerder