Hoe eet jij een tompouce?

Discussion in 'De lounge' started by Waxinelichtjes, Jul 3, 2020.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Amaranthas

    Amaranthas Fanatiek lid

    Nov 29, 2013
    3,534
    3,869
    113
    Niet. Niet te pruimen die dingen :D

    Ok niet helemaal... Mijn zus en ik pikten altijd stiekem die bovenkant van koek en glacé erop en de rest lieten we staan. :D
     
  2. Cindy81

    Cindy81 Fanatiek lid

    Feb 28, 2012
    2,271
    50
    48
    Zo doe ik het ook.
     
  3. Lazuli

    Lazuli Actief lid

    Apr 19, 2020
    242
    281
    63
    Female
    De roomlaag gaat door midden met een mesje. Eerst eet ik de onderkant op en daarna de bovenste laag. Eten met de handen.
     
  4. Glass

    Glass Fanatiek lid

    May 29, 2017
    2,191
    1,052
    113
    Female
    Ik ook niet, ik vind die dingen niet te eten zeg. Net als die Bossche bollen. Blegh.
    MAar het is altijd wel leuk om mensen te zien klieren :D
     
  5. Esther2901

    Esther2901 Fanatiek lid

    Jul 3, 2014
    2,073
    1,570
    113
    Niet, ik vind ze niet lekker.
     
  6. goblins

    goblins Fanatiek lid

    Oct 27, 2013
    3,591
    3,222
    113
    ministerie van defensie
    Swifterbant
    Whahaha, pagina 1 allemaal reacties over hoe gemeten, pagina 2 over hoe vies ze zijn.
    Ik ben #teamtompouzenzijnechtniettehachelen
     
  7. Dastoch3

    Dastoch3 Bekend lid

    Mar 1, 2020
    582
    513
    93
    Female
    Ik wissel hoe ik een tompouse eet. Bij mijn ouders is het een propwedstrijdje.
    Mijn oma had altijd tompouces waar 1 streep, niet te vreten, slagroom op zat dus dat plukte ik er af met een vorkje. Omdat ik toch 't vorkje had plukte ik de binnenkant leeg met vorkje en at dan de onderkant en dan de bovenkant op.

    Ik trek de onderkant en bovenkant van elkaar af en daar waar het room zit eet ik als laatst.
     
  8. Cin85

    Cin85 VIP lid

    Jan 12, 2010
    12,491
    13,945
    113
    Female
  9. DeniseMK

    DeniseMK Actief lid

    Sep 14, 2018
    110
    54
    28
    Female
    Het liefst in zijn geheel in mijn mond, maar dat wordt altijd een bende. Dus doe ik het beschaafder (wat jij dus niet beschaafd vindt haha) en eet eerst de room en en de onderkant met een vork en daarna de bovenkant met het glazuur.
     
  10. Nummer4

    Nummer4 VIP lid

    Dec 14, 2019
    6,669
    6,564
    113
    Female
    Ik koop alleen mini tompouces. Die kan je tenminste in één keer in je mond stoppen zonder alles onder de plak troep te krijgen.

    Als ik er dan echt niet onderuit kom: met een vorkje de room er tussenweg halen en met een vorkje de boven en onderkant proberen te snijden, lukt dat niet dan prik ik en hap ik er af. Houd niet van plakvingers (die men dan daarna allemaal lekker af zit te likken, brrrr...).
     
  11. Lorena86

    Lorena86 Bekend lid

    Sep 7, 2015
    582
    352
    63
    Mestreech
    Ik haal de bovenkant eraf en leg die apart

    Dan eet ik de room op , dan de onderste laag .

    Dan met een vork eet ik alleen dat roze. En erna die laatste laat hahah
     
  12. dreumesje

    dreumesje VIP lid

    Jan 7, 2014
    7,561
    1,863
    113
    Female
    Ik haal de bovenkant eraf. Eet dan de onderkant incl room als eerste op, daarna de bovenkant :D
     
  13. momwithcamera

    momwithcamera Fanatiek lid

    May 13, 2019
    1,934
    2,777
    113
    Female
    Hoe dan ook: ik dacht dat die tompoucen van de Hema lekker waren, maar van de banketbakker zijn ze nog 10x lekkerder.
     
  14. Mythique

    Mythique Fanatiek lid

    Apr 3, 2015
    4,778
    3,907
    113
    Same! Pudding op beide helften!
     
  15. Dubbeltje82

    Dubbeltje82 VIP lid

    Jan 7, 2011
    11,704
    3,816
    113
    Female
    Vroeger draaide ik ze om, haalde de onderkant eraf en deed deze onder de bovenkant van de omgedraaide tompouce. Dus bodem, bovenzijde (op de kop) en dan de room. Heb je in 1 hap alle smaken zonder te smeren.
     
  16. TotalBella

    TotalBella Niet meer actief

    Ja en als je ze eenmaal van de banketbakker hebt gegeten, zijn anderen dus helemaal niet zo lekker meer.
     
    momwithcamera likes this.
  17. Micchan

    Micchan VIP lid

    Jan 24, 2012
    22,458
    2,258
    113
    Female
    Wenen
    Zo eet ik 'm ook. :)
     
  18. Denise K

    Denise K Fanatiek lid

    Apr 11, 2010
    2,230
    354
    83
    Female
    De enige manier:D!
     
  19. Damay77

    Damay77 VIP lid

    Apr 18, 2010
    13,734
    7,501
    113
    Female
    Bovenkant met glazuur eraf en op een bordje en dan vervolgens leg ik de tompouce daar met z'n bodem bovenop. Dus dan heb je van onder naar boven: glazuur, bodem en laag pudding. Je kan er dan met een vorkje happen van nemen of hem beet pakken en er een hap van nemen, zonder dat je knoeit. En je hebt alles in 1 hap. Dus bodem, glazuur en pudding.

    En soms haal ik het dakje met glazuur eraf. Die eet ik dan eerst op. En dan de bodem met pudding
     
  20. wishfulthinking

    wishfulthinking Fanatiek lid

    Aug 7, 2012
    4,828
    2,498
    113
    Female

    Zo eet ik um ook
     
    Waxinelichtjes likes this.

Share This Page