Hoe eet jij een tompouce?

Discussion in 'De lounge' started by Waxinelichtjes, Jul 3, 2020.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Spectre

    Spectre VIP lid

    Nov 5, 2015
    20,064
    18,858
    113
    Female
    Ik vind ze enkel lekker met die echte gele banketbakkers room. Met van dat witte slagroom achtig spul moet ik ze ook niet, word daar zo misselijk van
     
  2. Theezeefje

    Theezeefje Fanatiek lid

    Oct 13, 2014
    3,717
    4,050
    113
    Overijssel
    Kantelen en in kleine stukjes snijden.. maar bij voorkeur mini tompoucen..
     
  3. Neuzeke

    Neuzeke VIP lid

    Sep 3, 2019
    14,114
    19,311
    113
    Female
    Ikzelf vind de Belgische boekskes ook lekkerder.
    Dat is banketbakkersroom en wit glazuur.
     
    Spectre likes this.
  4. citroenrasp

    citroenrasp VIP lid

    Mar 12, 2017
    16,868
    22,388
    113
    Hier net zo :D
     
  5. Aries

    Aries Niet meer actief

    Wat een hoop manieren, ik denk dat ik ze voortaan haal voor visite en iedereen ga observeren. :D

    Ik leg de bovenkant opzij, eet ongeveer de helft van de room er met het vorkje af omdat ik het anders een te dikke laag in één keer vind, dan eet ik de bodem met het gehalveerde laagje room met m'n handen en als laatste de bovenkant.

    Ik hoop trouwens dat ik geen likker op bezoek krijg, ik werd wat onpasselijk van die beschrijving op de Hemasite. :roflmao:
     
    Zxcvb likes this.
  6. Mamaroosje

    Mamaroosje Actief lid

    May 31, 2020
    410
    567
    93
    Female
    Ik haal de bovenkant eraf. Eet eerst de gele room, dan de onderkant. Als laatst de bovenkant.
     

Share This Page