Mijn moeder leerde mij koken. Zij betrok mij erin toen ik een jaar of 5 6 was eitje bakken en dat soort dingen. Toen ik stage liep deed ik de keuken en toen ben ik er eigenlijk mee verder gegaan. In de loop de jaren heb ik mezelf heel wat bij geleerd met de kennis van me moeder. Inmiddels ook veel mogen leren van me schoonmoeder.
Mijn moeder (instellings kok en dieet kok) kon goed koken maar thuis aten we voornamelijk agv. Van haar heb ik wel eea geleerd. Maar koken is voornamelijk proberen volgens mij, gewoon doen en er plezier in hebben. Ik kan aardig koken, vind het ook leuk om te doen. Pakjes en zakjes gebruik ik nauwelijks meer. Op zondag sta ik graag langer in de keuken om verschillende dingen vers te maken. Helaas heb ik hier wat moeilijke eters, dat maakt het wat moeilijker Ik maak daarom vaak verschillende dingen met simpele ingrediënten die ze wel lusten. Zo houd ik het voor mezelf leuk om dingen uit te proberen en word er toch gegeten.