Hoe ook alweer wortelstamp maken?

Discussie in 'De lounge' gestart door Jusi, 25 nov 2009.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Jusi

    Jusi VIP lid

    4 mei 2007
    8.057
    2
    38
    Vergeef me voor mijn dommigheid, maar ben het echt vergeten. ;)
    Ik wil morgen dus wortelstamp gaan maken, maar hoe lang moet dat op staan enzo?
    Ik heb het wel ooit gemaakt, maar dat is volgens mij alweer 2 jaar geleden ofzo. :D
     
  2. MamavEsmee

    MamavEsmee Niet meer actief

    Aardappels schillen, winterpeen en ui.. Of gewoon een kant en klare zak :D.. Dit samen zo'n 20 minuten koken ( vanaf dat het water kookt rekenen).. Spekjes bakken.. lekker rookworst er bij.. Of hachee of verse worst..;)
     
  3. Linda86

    Linda86 VIP lid

    Lekker! Wij eten 't vandaag ook :).

    Hier idd ook 20 min koken (soms 25, als de aardappels nog wat hard zijn). En wij koken 't altijd in bouillon en we doen er met het stampen een klontje roomboter doorheen, wordt 't lekker smeuïg van.
     
  4. MvYenE

    MvYenE Niet meer actief

    Hier hetzelfde en giet er vaak nog een scheutje melk door aan het einde. Ook lekker.
     
  5. Jusi

    Jusi VIP lid

    4 mei 2007
    8.057
    2
    38
    Oh, kan me herinneren dat mijn moeder de vorige keer mee had 'geholpen'. ;)
    En volgens haar moet het ook sudderen ofzo.
    Maar goed, ik weet nu iig hoe het moet! :D
     
  6. kwebbeltje

    kwebbeltje VIP lid

    13 jul 2005
    15.340
    1
    0
    Verpleegkundige
    Duitsland
    Hier is het groot receptentopic voor.

    kwebbel
     

Deel Deze Pagina