Vergeef me voor mijn dommigheid, maar ben het echt vergeten. Ik wil morgen dus wortelstamp gaan maken, maar hoe lang moet dat op staan enzo? Ik heb het wel ooit gemaakt, maar dat is volgens mij alweer 2 jaar geleden ofzo.
Aardappels schillen, winterpeen en ui.. Of gewoon een kant en klare zak .. Dit samen zo'n 20 minuten koken ( vanaf dat het water kookt rekenen).. Spekjes bakken.. lekker rookworst er bij.. Of hachee of verse worst..
Lekker! Wij eten 't vandaag ook . Hier idd ook 20 min koken (soms 25, als de aardappels nog wat hard zijn). En wij koken 't altijd in bouillon en we doen er met het stampen een klontje roomboter doorheen, wordt 't lekker smeuïg van.
Oh, kan me herinneren dat mijn moeder de vorige keer mee had 'geholpen'. En volgens haar moet het ook sudderen ofzo. Maar goed, ik weet nu iig hoe het moet!