Hoe het beste/lekkerste klaarmaken

Discussie in 'De lounge' gestart door nikster, 16 apr 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Rosanna04

    Rosanna04 Bekend lid

    22 jan 2008
    518
    0
    16
    Randstad
    Zorg dat het vlees op kamertemperatuur is wanneer je gaat beginnen, dat is ook belangrijk.
    Ik krijg er gelijk trek in zeg...hmm met aardappeltjes en sla en dan de sla en de aardappels prakken en dan heel veel jus erover;) yummie!
     
  2. sudababidaniel

    13 jan 2010
    7
    0
    0
    NULL
    NULL
    dames nog een tip
    ipv heet water bouillion (maggi)
    gewoon een beetje water voorkoken en een paar maggiblokjes erbij.en dat bij het vlees gieten.
    zorg dat je een vlammenverdeler hebt en zet het vuur zo laag mogelijk.en idd onbijtkoek toevoegen is erg lekker
     
  3. Lola86

    Lola86 Fanatiek lid

    12 jan 2010
    1.660
    0
    0
    eerst dichtschroeien (flink wat boter) en dan onder water zetten.
    lekker flink wat kruidnagels en paar laurierblaadjes met een boullion blokje en dan de hele dag laten sudderen. Met de deksel op de pan. op het laatst nog stukken ui erbij :D



    ooooooooooooh zou er zo zin in hebben
     

Deel Deze Pagina