Ik maak vanavond een gerecht met spinazie (diepvries) en die moet in de oven. Nu moet de spinazie ontdooien en dan uitknijpen/uitlekken dan door de aardappelen stampen en dan in de oven. Ik kan hem niet in de magnetron laten ontdooien natuurlijk of ff op het vuur zetten want dan wordt ie in feite vanavond opnieuw opgewarm in de oven en dat mag natuurlijk niet of wel?
Nou volgens mij kan je dat best laten ontdooien hoor in de magnetron. Is niet zo erg hoor. Of je zet het in een schaaltje op de verwarming.
nog een tip de verwarming staat aan in de huizen ik doe het in een kommetje en leg die op verwarming is snel ondooid nog voor het avond eten.. als je het gewoon laat ondooien smaakt het net even wat lekkeder dan uit de magnetron ( vind ik dan he is voor iedereen anders hi )
Ik ontdooi spinazie altijd in de magnetron (ontdooifunctie). Het wordt bij mij nooit warm. Ik haal het regelmatig even eruit om te kijken of het nog keihard is, en om het even door te roeren (voor zover dat al kan)