Ik ben stoofperen aan het maken maar ben uitgeschoten met de basterdsuiker Is er iets wat ik kan toevoegen om het zoete op te heffen? Iets zuurs? Ik heb verder geen ingredienten meer in huis, dus kan het niet overdoen.
Heb wel extra water toegevoegd.. maar er zit ook bessensap in. Als ik het vocht weggooi, gooi ik ook de bessensap weg en die heb ik niet meer.
Ik zou het ook afgieten, bessensap is alleen voor wat kleur, als je het lang genoeg laat stoven wordt het vanzelf wel rood.
Ja ik zou ze afgieten en afspoelen. Je kan er ook roze limonade bij doen, dat deed mijn moeder vroeger altijd. Zijn ze en zoet en rood haha.
Hopelijk heb je het opgelost. Mocht het nog te zoet zijn zou ik aanleggen. Onze stoofperen gaan altijd in de slowcooker zonder suiker en bessensap, ze staan dan uren op en worden ook rood en zoet
Ik heb iets weggegooid en er water bij gedaan. Ook nog een sinaasappel gevonden, daar een stukje schil van bijgedaan. Ik ben heel benieuwd
Hahaha je bent niet de enige die wat verknald heeft vandaag. Ik kwam erachter dat ik kaneel vergeten was toen m'n appeltaart klaar was gauw naar de winkel gegaan voor nieuwe goudreinettes en nieuwe appeltaart staat weer in de oven en dit keer met kaneel
Is een autistisch trekje ofzo... Het moet gewoon perfect zijn dankjewel, is voor morgen Hahaha ja het moest gewoon. Kan daar echt heel slecht tegen namelijk.
Ha ha bij ons heeft zoonlief een keer per ongeluk kerriepoeder door de appels gedaan. Gelukkig zag hij vrij snel dat het geel was ipv bruin. Taart gewoon afgemaakt en er was niks van te proeven. Vandaag ook een appeltaart gemaakt voor morgen
Ik maak stoofpeertjes vaak heel simpel met alleen kaneelstokje er in en suiker, dus met sap wegdoen en aanvullen met water moet dat vast lukken
Hahaha oops, was denk ik wel vies geweest als hij er niet achter was gekomen. Toevallig! Geniet ervan morgen!