Hoe maak ik lekkere soepballen?

Discussie in 'De lounge' gestart door PenK, 4 jan 2013.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Tweekids

    Tweekids VIP lid

    26 aug 2012
    13.148
    330
    83
    Vrouw
    Kraamverzorgster & hypnobirthing docent
    Ik gebruik altijd varkenssauscijs en die haal ik stukje voor stukje uit de darm erg makkelijk en erg lekker!
     
  2. PenK

    PenK VIP lid

    20 jan 2006
    6.275
    521
    113
    Nou, dit was al een grote stap in de goede richting!
    Volgende keer wellicht half om half gehakt proberen. Maar het was al een stuk lekkerder!
    Dank meiden!!!:):):)
     
  3. Sila24

    Sila24 Niet meer actief

    hmm dit ga ik morgen ook proberen maar ik gebruik altijd van die kant en klare soep pakjes van knorr mag dat ook?
     
  4. Gean85

    Gean85 Fanatiek lid

    18 apr 2011
    3.643
    0
    0
    Gelderland
    Half om half, beetje melk, zout en paneermeel en ze koken een kwartiertje mee. En lekker zacht!
     
  5. PenK

    PenK VIP lid

    20 jan 2006
    6.275
    521
    113
    Tuurlijk! Het ging mij in deze om de ballen:D;);):):p:)
     
  6. Suusjeuh

    Suusjeuh VIP lid

    4 jul 2010
    13.212
    13
    38
    Verpleegkundige/gastouder
    Ik doe er soms wat peper en zout door, maar vaak ook gewoon puur rundergehakt. Ik doe het samen met de boullion in de pan en kook het tot het stopt met schuimen ( Dat vieze spul wat naar boven komt drijven schep ik af ) Daarna de soep verder op smaak maken, soepgroenten, vermicelli en nog even 10 minuutjes koken. Hier koken de ballen dus ook best lang en smaakt heerlijk!
     
  7. Denise K

    Denise K Fanatiek lid

    11 apr 2010
    2.230
    354
    83
    Vrouw
    Rundergehakt met een zakje nasikruiden/eitje/beschuit en gewoon eerst bakken. Lekker stevig en dat blijven ze als je ze alleen de laatste paar minuten mee kookt :)
     

Deel Deze Pagina