Ik gebruik altijd varkenssauscijs en die haal ik stukje voor stukje uit de darm erg makkelijk en erg lekker!
Nou, dit was al een grote stap in de goede richting! Volgende keer wellicht half om half gehakt proberen. Maar het was al een stuk lekkerder! Dank meiden!!!
hmm dit ga ik morgen ook proberen maar ik gebruik altijd van die kant en klare soep pakjes van knorr mag dat ook?
Ik doe er soms wat peper en zout door, maar vaak ook gewoon puur rundergehakt. Ik doe het samen met de boullion in de pan en kook het tot het stopt met schuimen ( Dat vieze spul wat naar boven komt drijven schep ik af ) Daarna de soep verder op smaak maken, soepgroenten, vermicelli en nog even 10 minuutjes koken. Hier koken de ballen dus ook best lang en smaakt heerlijk!
Rundergehakt met een zakje nasikruiden/eitje/beschuit en gewoon eerst bakken. Lekker stevig en dat blijven ze als je ze alleen de laatste paar minuten mee kookt