Wij kopen altijd al uitsluitend rundergehakt... En de magere versie lijkt gek genoeg nog erger (maar wellicht is het dan meer water?). Het scheelt ook per supermarkt, bij de Dirk van de Broek is het het ergst.
Het gaat wel steeds verder offtopic maar... Als je een kilo shoarmavlees bakt he... Dan komt er dus echt gewoon zo'n halve liter water uit
Dit is meer lekker op een hele warme zomer dag Kook macaroni of Penne laat dit goed afkoelen Snijd cherry tomaatjes door het midden of laat ze heel. Snijd of rasp een komkommer. Een of 2 blikjes tonijn En een eetlepel groene pesto goed door elkaar husselen en klaar is kees heb je een koude pasta salade MMMM
Ze zeggen dat een mens voor 70% uit water bestaat, dus dat zal voor een varken ook wel gelden. Dus zo vreemd vind ik dat niet. ow, en macaroni met tonijn, in 'frietjes' gesneden en gebakken komkommer, creme fraiche, witte wijn en (verse) dille. Ook heerlijk.
Behalve de traditionele macaroni, maak ik ook regelmatig pasta met boursinsaus klaar. De kids zijn daar helemaal gek op en het recept is inmiddels ook op school goed aangeslagen! Haha.
ik gooi er sinda lex slecht eet echt van alles in: gehakt ui champignong broccoli paprika cougette, zo'n mix kruidenzakje,hamblokjes,mais,erwten,pasta saus,kaas en verse tomaten eerst aten we hem alleen met gehakt,ui,pastasaus,paprika. maar sinds dat Lex slecht eet en alleen macaroni lekker vind en alles dan op eet,gooi ik daar allerlei soorten groenten in zodat ie wel wat binnen krijgt wat gezond is
Ja precies, pasta met een saus van ui, gehakt, spinazie en boursin en evt (als iedereen het lust ) champignons.
tagliatelli met zalm in roomsaus is hier favo uitje aanfruiten beetje bloem er bij klontje boter erbij flesje kookroom 3dl water ongeveer kruidenkaas (boursin/miree of welke je dan ook lekker vind) zalm spinazie Zout en peper naar smaak hmmmm morgen maar maken!
Wij eten meestal macaroni als ik weinig tijd/zin heb om te koken. Zo'n zak met bolognesesaus van Bertolli en dan een zak pastagroenten, die wok ik even en gooi ik door de saus heen. Redelijk gezond, snel klaar en lekker .
Oh en wat ook lekker is, is penne met kleine stukjes kipfilet, champignons, courgette en een potje rode pesto. Ook zo'n vlug klaar recept .
ik maak hem altijd erg simpel... gehakt, zo'n macaronipakket erdoor heen, zo'n pakje van de knorr, pasta erbij en hoppa, klaar is ik!
Op diverse manieren. Volgen er twee: Penne met champignons en salami Nodig: penne champignons salami bekertje creme fraiche Salami droog bakken in koekenpan met anti-aanbaklaag. Hierna eruit halen, champignons bakken in het vet van de salami. Penne koken. ALs champignons er lekker gebakken uitzien, er een bekertje creme fraiche overheen gooien zodat het een lekkere saus maakt. Salami er nog door en over de penne heen. Klaar Nodig: macaroni (of penne) spekjes eventueel blikje tonijn macaronigroenten 2 of 3 blikjes tomatenpuree italiaanse kruiden evt. ui en/of champignons evt. olijven Kook de macaroni bak de spekjes. Hierna evt ui of champignons erdoor, gevolgd door de mac. groenten. Goed warm laten worden. Hierna de tomatenpuree eroverheen doen, met een evengrote hoeveelheid water (tip: gebruik de blikjes als maatbeker, dan krijg je ook alle puree eruit). Kruiden erover en goed roeren, dat het een mooie saus wordt. Nu de olijven erdoor doen, als je die wilt. Mac. afgieten en door de suas roeren. Nog wat kaas erdoor en het is helemaal lekker
Macaroni koken.. Gehakt rullen in de pan.. op het eind 2 knoflook erdoor... Daarna macaroni groentepakket erdoor.. Daarna zo'n zakje italiaansekruiden met water erdoor.. En klaar is kees
Hier ook wel vergelijkbaar; uitje bakken, gehakt erbij, verse tomaten erdoor, daarna een zakje saus (spaghetti bolognese), daarna een pot Heinz (saus over de pasta). Erbij maak ik altijd een lekker stokbroodje en een salade met minitomaatjes en die witte kaas (god, ik kan echt nergens opkomen vandaag), die italiaanse.... Voorheen; een lekker wijntje erbij en smullen maar!
Ik maak het altijd klaar met een heerlijke saus. Ik rul dan het gehakt, snij een uitje fijn en doe daar een zakje Macaroni Stroganoff saus bij en maak dit aan met melk ( kan ook met water ) Als ik alleen ben doe ik er ook groente door heen maar manlief vind dat niet lekker dus meestal doe ik het zonder .. Ikzelf vind het heerlijk om er als het klaar is een lekkere klodder picalilly bij te doen en wat geraspte kaas ... Yummie ...
Bak je het gehakt ook in boter? Want in het gehakt zelf zit nl al genoeg vet zodat je geen boter hoeft te gebruiken! Ik gebruik nooit boter, en heb het gehakt van de slager.. daar zit echt veel minder vet in dan in het gehakt van de supermarkt. Maar dat is mijn mening.