Wie weet hoe je petit glacé maakt? een klein bitterkoekje met daarop een soort creme en sommige zijn in chocola gedoopt of ergens anders in. http://www.cornelis.nl/shop/images/large/174.jpg zo iets als wat in deze link staat. ik wilde het maken voor kerst maar ik heb geen idee hoe je die creme maakt en op internet kan ik het ook niet vinden! bedankt voor jullie hulp alvast!
alleen deze en deze heb ik voor je gevonden er is idd niet veel over te vinden en al helemaal geen recepten maar goed die links komen van een hele leuke site , misschien vind je er wel een ander leuk recept succes
ik zat dit onderwerp al in de gaten te houden, omdat ik zelf ook al een tijdje zocht naar het antwoord.. Eerst dacht ik dat er een gewone botercreme inzat, maar helemaal zeker ben ik daar niet van.. Ik hoop dat er nog meer ideeen komen!
Hier een antwoord van een bakkersvrouw. Je kan ze maken met creme, dan doppen in de chocolade en er iets van (eetbare) deco opplakken. Ook kan het met marsepein en dan doppen in de chocolade. Doe je het met de creme, dan moet je wel zorgen dat de creme bevroren op het koekje zit, anders kan je het niet inde cholade doppen. Als je interesse hebt in een recept, zal ik het eens aan m'n man vragen. We hebben toevallig van de week een hele partij gemaakt voor de winkel met kerstdeco.