Hoe maak jij nasi?

Discussie in 'De lounge' gestart door JNS25, 17 nov 2014.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. dirksmama

    dirksmama VIP lid

    29 aug 2007
    22.170
    34
    48
    mens
    Meestal in de wolken
    Ik gebruik altijd rijst die ik een dag eerder al gekookt heb. In een rijstkoker. Geen toverrijst of snelkookrijst, dan vind ik zo sponsjesachtig smaken.

    Ik bak in wat olie reepjes spek met gesnipperde ui en knoflook en een beetje trasi. Dan wat sambal oelek of reepjes spaanse peper kort meebakken. Daarna eventueel nog andere groenten, zoals prei, paprika, wortel, kool. Dikke ketjap manis (van de toko of de nieuwe van Go-Tan), en dan de rijst mee bakken.

    Soms bak ik in het begin ook nog wat geraspte verse gember en wat komijn mee.
     
  2. marjolein1984

    marjolein1984 Bekend lid

    13 dec 2010
    830
    0
    16
    pedagogisch medewerker
    NULL
    oehh, ik eet het ook vandaag.. bami eigenlijk.. wij doen

    koelkast open
    product eruit
    paar gaatjes erin
    en 7 minuutjes in de magnetron... klaar!!!....

    Vandaag een erg drukke dag gehad en weinig zin om lang in de keuken te staan... vandaar ;)
     

Deel Deze Pagina