hoe maken jullie cannelloni??

Discussie in 'De lounge' gestart door nikkie83, 16 jun 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. nikkie83

    nikkie83 Fanatiek lid

    16 jun 2007
    2.054
    2
    0
    tussen hier en daar
    Ik heb weer wat bedacht vanmorgen , bij de Lidl hebben ze nu italiaanse producten ben er gek op , heb nu cannelloni pijpjes meegenomen maar kan niet echt vinden hoe ik t lekker maak
    vooral veel recepten met witte kaas en spinazie :S en daar houden wij nie zo van
    nu heb ik bedacht om t gehakt aan te maken met italiaanse kruiden , ei en uitjes en knoflook en als saus dan tomatensaus met groente te maken en die over de pijpjes heen te gooien en er dan bechiamelsaus met kaas overheen te doen ,

    zou t lekker worden of hebben jullie andere ideen zonder spinazie ?
     
  2. Anice

    Anice Niet meer actief

    Je hoort de pijpjes te vullen en niet de saus erover te doen. Alleen een bechamel of tomatensausje erover. De vulling wordt idd vaak gedaan met spinazie maar je kunt het ook met gehakt en groenten doen zoals je beschreef. Alleen moet de saus dan niet te vloeibaar zijn omdat het in de pijpjes moet blijven zitten.
     
  3. nikkie83

    nikkie83 Fanatiek lid

    16 jun 2007
    2.054
    2
    0
    tussen hier en daar
    ik heb de pijpjes gevuld met gehakt dmv een spuitzak , werkte perfect :) laagje saus op de bodem van de ovenschaal , pijpjes erop gelegd en toen de saus erover heen met mozzarella
    t was heerlijk :)
    Saus was wel iets te dik geworden maar maakt nie uit t was lekker :)
     
  4. bosi333

    bosi333 VIP lid

    1 aug 2006
    37.265
    6.790
    113
    Klinkt inderdaad heerlijk!
     

Deel Deze Pagina