Hoe maken jullie gevulde eitjes?

Discussion in 'De lounge' started by baby2011, Jul 9, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. dolley

    dolley Bekend lid

    Sep 24, 2013
    586
    104
    43
    NULL
    NULL
    Hmm klinkt heerlijk. Ik denk dat we vanavond met zn allen naar baby2011 moeten gaan om gevulde eitjes te eten :p geniet ervan!
     
  2. baby2011

    baby2011 Fanatiek lid

    Aug 15, 2010
    1,892
    406
    83
    Klaar!!!! En dankzij dit topic er ketchup door gedaan heb nu oranje vulling helemaal goed dus haha
     
  3. Nien87

    Nien87 Lid

    May 19, 2012
    47
    0
    0
    NULL
    NULL
    Ik meng het eigeel altijd met sandwichspread.. ook erg lekker! Beetje peper en zout erdoor. En erop (meer voor de leuk) wat paprikapoeder en een klein stukje augurk..
     
  4. MamaTal85

    MamaTal85 Fanatiek lid

    Sep 13, 2011
    2,089
    204
    63
    NULL
    NULL
    Eigeel, mayo, bieslook, klein beetje kerrie, peper, zout!
    Ik strooi er altijd een klein beetje paprikapoeder over! Soms als ik zin heb doe ik er een klein beetje fijn geraspte kaas in en leg ik er fijn gesneden stukjes ham op!
    Op mijn werk doen we er ook wel eens krabsticks doorheen en een garnaaltje erop!
     
  5. Zolief

    Zolief Fanatiek lid

    Jan 2, 2012
    1,413
    44
    48
    Onderin Nederland
    mayonaise met yoghurt en ketjap. Wat bieslook bovenop.
    Heerlijk!
     
  6. Bubblez

    Bubblez Niet meer actief

    Fijn gesneden uitje, mayo en curry. En dan als garnering paprika poeder of een beetje bieslook. Datis mijn vegetarische versie.
    Ik maak ook vaak 1 met tonijn, dan is het hetzelfde als bovenstaande, alleen minder mayo en curry, tonijn uit ik( tonijn op water!) en dat goed uitlekken, en dan afhankelijk van de hoeveelheid eieren de tonijn erdoor. De garnering is dan een stukje tonijn, iedereen hier vind ze heerlijk!
     
  7. Vagans

    Vagans Niet meer actief

    Beetje aromat, gesnipperd augurk, gesnipperd ham en mayonaise en ketchup.

    Bovenop afmaken met wat verse bieslook.
     
  8. mam1991

    mam1991 VIP lid

    Jan 17, 2013
    10,071
    2,096
    113
    Mayo, paprikapoeder, kerriepoeder, heeeeel fijn gesnipperd uitje en dat mengen met de eigeel.
    Als garnering bieslook en nog beetje paprika of kerriepoeder.
     
  9. LCLL

    LCLL Bekend lid

    Jan 14, 2010
    845
    0
    0
    NULL
    Mayonaise
    Heeeeeel fijngesnipperde ui
    Heeeeeel fijngesneden knoflook
    Kerriepoeder
    Paprikapoeder (voor erop)
    Fijngesneden peterselie of bieslook (net wat je in huis hebt of wat je lekkerder vind)
    Eventueel peper en zout
     
  10. Zonnebloem22

    Zonnebloem22 Actief lid

    May 24, 2013
    315
    0
    0
    huisvrouw
    drenthe
    je hebt ze al lang klaar en misschien op ;)
    maar mijn moeder roert altijd wat boursin door het eigeel
    en een klein beetje kerrie, dat smaakt ook heerlijk!
     
  11. Nala010

    Nala010 Fanatiek lid

    Jan 14, 2009
    2,641
    1
    36
    Gewoon het eigeel met mayonaise, paprikapoeder en zout:)
     
  12. Spikkel19

    Spikkel19 VIP lid

    Oct 18, 2011
    8,460
    361
    83
    geprobeerd vanavond en man wat is dat lekker :D:D
     
  13. Tweekids

    Tweekids VIP lid

    Aug 26, 2012
    13,148
    330
    83
    Female
    Kraamverzorgster & hypnobirthing docent
    Eieren koken 7 minuten, eigeel mengen met mayo en een theelepeltje mosterd. Dan in de eitjes en wat paprika poeder eroverheen gegarandeerd succes ! :D
     

Share This Page