hoe maken jullie kruidenboter?

Discussie in 'De lounge' gestart door Tord, 17 sep 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. an1984

    an1984 Actief lid

    27 mrt 2010
    158
    0
    0
    -silvo shake it salade
    -paar tenen knoflook

    en hij is altijd heerlijk!!

    maak ik ook altijd knoflooksaus van.....
     
  2. Blije Door

    Blije Door Actief lid

    10 apr 2011
    376
    1
    0
    Rotterdam
    Roomboter (is een must bij goede kruidenboter) in de keukenmachine met 4 of 5 tenen knoflook, flink wat peterselie, snufje zeezout.

    Wat ook super lekker is, maken wij in de familie al jaaaaren. Tomatenboter!

    roomboter, potje semi gedroogde tomaatjes (wel even uit laten lekken), 2 tenen knoflook, snufje zeezout. Ik heb bakjes van 250 gram in de vriezer liggen, deze worden namelijk echt gelijk helemaal leeggegeten met Turks brood als we eters hebben :D
     
  3. Tord

    Tord VIP lid

    26 okt 2009
    7.304
    299
    83
    wat een hoop variaties, jammie! Ik gebruik zowieso altijd verse peterselie, en ik ga de volgende keer ook eens bieslook toevoegen. Wat extra knoflook, en dan zal het al heel anders zijn :).
     
  4. Female

    Female Niet meer actief

    Roomboter, aromat, heel fijn geraspte knoflook, verschillende kruiden (vers/ gedroogd) en een beetje peper...
     
  5. Sisa

    Sisa VIP lid

    13 jun 2008
    5.552
    1
    0
    Zakjes van Duyvis liggen hier nog gewoon in de winkel hoor, heb ze altijd in huis..
     
  6. tulip

    tulip Niet meer actief

    wat een leuk topic zeg, dat ga ik ook eens uitproberen.
     

Deel Deze Pagina