Soms heb ik van die dagen dat er gewoon niks uit mijn handen komt qua het koken van een overheerlijke avondmaaltijd. Dan wil ik het liefst gewoon een blik soep lostrekken, soep eten en ermee klaar zijn. Echterrrrr.... heb ik een stomvervelende flauwerik als partner die zegt: soep met brood is geen maaltijd :x En die gaat vervolgens stierlijk vervelend lopen doen. Wat eten jullie bij de soep (behalve brood) ? Ik ben alweer verplicht om een paar rot-pannenkoeken te gaan bakken - waar ik dus helemaal geen zin in had, want er kwam niet voor niets niks uit mijn handen. Soep met brood en....?
Wij deden gewoon soep, afbakbroodjes of stokbrood met kaas.. Soep kan ook gezien worden als voorgerecht maar uh.. meestal word het hier alleen gegeten als we ziek zijn .
Dat maakt voor hem niet uit, hij vind een kom soep per definitie geen maaltijd - al gooi je er een halve zak cement in. Het vult volgens hem niet en hij vind het kaal, er hoort volgens hem nog iets bij. @HabibiAna; koud en warm door elkaar heen? Klinkt wel lekker Is alleen een beetje teveel werk op dit moment.
Wij eten elke week soep met brood. Vaak worstenbroodjes bv of pistoletjes met zalm of iets dergelijks er op. Mijn vriend vind dat dan echt wel een maaltijd en hij is een grote eter. Gewoon zeggen dat hij dan maar twee keer moet opscheppen
soms ciabatta en een plakje kaas, soms met extra balletjes of croutons... het is maar net hoe gevuld de soep is die je open trekt. Ik ben gek op de tomaten creme soep in zak van Unox, maar als je kijkt naar de maaltijdsoep van Struijk, vult dat wel veel meer.
Wij eten toevallig soep met gehaktbal op brood . Anders vaak brood met beleg er op . Verder geen idee wat er bij te doen.
Erwtensoep of dikke tomatensoep als voorgerecht? Dat is wel erg machtig dan Wat eet je daarna dan??? Stokbrood met iets vind ik wel een hele goede tip!
Haha, ja het gaat er hier wel altijd in. Maar ik maak wel stevige soepen, niet uit blik. Doe er dan groenten / vlees/ aardappel/ vermicelli etc in. Zit je meestal wel vol van. Je kan ook bladerdeeg hapjes erbij doen. Maar dat is nu waarschijnlijk ook teveel werk
Wij doen vaak broodjes met kruidenboter, ham en kaas in de oven. Hoeft voor mij niet, maar hier ook zo'n vent...
Ik doe ik meestal stokbroodjes erbij, met lekker beleg ofzo... En bij echt koud weer een kom erwtensoep en een zacht puntje met braadworst dat doet me zo aan thuis denke
Zeg je dat ie dan lekker zelf gaat koken! Stevige soep met broodjes staat hier ook wel eens op het menu hoor.
Zo'n stokbrood met kruidenboter.. Ik vind het eigenlijk ook geen echte maaltijd, heb daarna heel snel weer honger, maar ben toch echt niet zo'n grote eter.. Maar af en toe heb ik gewoon geeeeen zin of voel ik me belabberd, en dan neem ik het maar voor lief.