Paksoi, bladeren of stelen in de wok?

Discussion in 'De lounge' started by Foxter, May 25, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Foxter

    Foxter Niet meer actief

    Meiden, wat was het ook al weer, de bladeren of de stelen of allebei? Tis alweer een jaar geleden geloof ik :D
     
  2. blackeyedgirl

    blackeyedgirl VIP lid

    Nov 12, 2008
    17,671
    2
    0
    Zuid-Holland
    Jammie, alleen het kontje eraf.
    In stukken snijden en dan wassen.

    Dus zowel bladeren als stelen zijn te eten.
     
  3. Mikki77

    Mikki77 VIP lid

    Nov 17, 2007
    5,698
    0
    36
    Noord-Holland
    ik snij ca. 3 cm. van het kontje af en dat gooi ik weg. De rest kun je allemaal gebruiken.
     
  4. Tord

    Tord VIP lid

    Oct 26, 2009
    7,304
    299
    83
    ja ik snij ook alleen het kontje eraf. Bakken met knoflook en blokjes aardappels, olijfolie.... verukkelijk!
     
  5. Foxter

    Foxter Niet meer actief

    Dankjulliewel :)
     
  6. mama suus

    mama suus VIP lid

    Aug 18, 2008
    7,510
    188
    63
    somewhere
    ooh jah lekker kompleet in stukkies en dan met ham ff wokken jammie jammie
     

Share This Page