Hoe was de vakantie?

Discussie in 'Vakantie en vrije tijd' gestart door Ecosa, 30 aug 2008.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Ecosa

  Ecosa Fanatiek lid

  15 dec 2006
  2.397
  1
  0
  Ik ben vandaag teruggekomen van de vakantie. Ik heb het koud! :) Dit was onze eerste vakantie met Elena. Het was spannend, het had zijn moeilijke momenten, maar uiteindelijk hebben we echt genoten! IK zie Elena nog voor me met haar mini zandvormpjes aan het strand :). Ik had heel erg tegen het reizen opgezien, voornamelijk omdat we vannacht terug zijn gevlogen. Elena heeft wel moeilijk gedaan, af en toe zat ik echt met mijn handen in het haar omdat we haar niet stil konden krijgen, maar uiteindelijk viel het allemaal wel mee.

  Al met al een superleuke vakantie gehad dus. En jullie? Wat heb je gedaan? Hoe ging het reizen? Viel het uiteindelijk mee of tegen? Brand maar los, ben benieuwd!
   
 2. Ramoontje79

  Ramoontje79 Bekend lid

  3 aug 2008
  719
  0
  0
  Vlak bij den Bosch
  HAy Ozgul,

  Ik had het er vorig jaar ook moeilijk mee!Want de kleine man was nog geen 1 1/2 jaar oud en wist totaal niet wat me te wachten stond, zag ook erg op tegen de vlucht en tijden....Hoe zal ie het doen daar?heb ik wel genoeg speelvertier bij?als ie niets wil eten wat dan?En hoe moet het met slapen?ect ect...
  De vliegreis richting Turkije was niet zo dat ik meteen stond te springen met "dit doen we nog is".Zoals je zelf zei , zat ook ik en mijn man met het handen in het haar en vond het vervelend dat ik hem niet stil kreeg tegenover de andere passagiers.Dit kwam hoofdzakelijk door het op schoot moeten zitten 3 uur lang!
  Maar......
  Volgende week gaan we weer op vakantie en hebben er erg veel zin in !Gelukkig hoeft de kleine niet meer op schoot en heeft zijn eigen stoel.Heb de handbagage al gepakt met snoepjes , speelgoedjes, en wat ik ook vorig jaar had gedaan een kadootje voor in het vliegtuig.ik hoop natuurlijk dat het deze keer beter gaat als vorig jaar!maar maak me er nu niet zo druk om.Eerder maak ik me druk omdat ik nu nog maar 8 weken zwanger ben en hoop dat ik niet ziek word!?
  Maar ach....daar heb ik ook al het een en ander voor gehaald!Dus mijn verhaal komt nog als we terug zijn uit BUlgarije...maar dacht zal er alvast wat krabbelen.

  groetjes Ramona
   
 3. Manuela79

  Manuela79 VIP lid

  7 aug 2006
  10.145
  0
  0
  Hilversum
  Leuk dat jullie zo'n fijne vakantie hebben gehad! Wij vertrekken donderdag naar Kreta dus ik ben erg benieuwd hoe Louise het gaat doen.
   

Deel Deze Pagina