Hoe wrap borrelhapjes maken?

Discussion in 'De lounge' started by mamavoorde2x, Oct 31, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. mamavoorde2x

    mamavoorde2x Bekend lid

    Jul 25, 2010
    602
    79
    28
    #1 mamavoorde2x, Oct 31, 2014
    Last edited by a moderator: Oct 31, 2014
    IK wil graag voor mijn verjaardag morgen eens wat anders neerzetten als dus de kaas worst enzo.
    Nu zat ik te denken aan die wrap reepjes.
    Net met boodschappen dus die wraps meegenomen en roomkaas, rode uien, paprika, komkommer, veldsla en zalm.
    Kan ik hier wat mee? ben niet zo een keukenprinces namelijk :D.

    En moet ik die wraps pannenkoeken eerst in de oven of magnetron doen?
    Daarna neem ik aan helemaal insmeren met klein laagje room kaas en paar plakes zal en wat sla?

    Hoe strak moet ik ze rollen? en moeten ze dan in vershoudfolie de koelkast in?

    Hopelijk hier wat tips.
    alvast bedankt hoop dat het een succes word
     
  2. ButterflyNova

    ButterflyNova VIP lid

    Mar 31, 2014
    5,326
    104
    63
  3. Ytest

    Ytest VIP lid

    May 11, 2012
    13,444
    9
    38
    Sla, paprika, zalm en Philadelphia :)
     
  4. Betty Barclay

    Betty Barclay Fanatiek lid

    Apr 29, 2011
    3,304
    0
    36
    Zuid Holland
    Je kunt er van alles op doen! In de oven hoeft helemaal niet.
    Truc is wel om er niet teveel op te doen anders rolt het niet meer lekker strak. Ik doe meestal ze insmeren met kruidenroomkaas en dan of zalm of kip er op. (plakjes gerookte kipfilet zeg maar) Voor een vlees en een vis-versie
    Ze gaan altijd op dus mensen houden blijkbaar van simpel :)
     
  5. Ellen291982

    Ellen291982 Niet meer actief

    Sla, kipfilet en creme fraishe
    Heksenkaas en sla

    Erg lekker
     
  6. AnnieF

    AnnieF Actief lid

    Sep 7, 2011
    237
    0
    0
    NULL
    NULL
    Ik maak ze ook altijd en mensen zijn er dol op!
    Ik doe er idd altijd roomkaas op als eerste laagje, en dan plakjes kipfilet, sla en kleine stukjes paprika.
    of roomkaas met zalm en sla!

    Succes ermee!! Tis heel simpel!
     
  7. Gosh

    Gosh Actief lid

    Aug 31, 2014
    313
    0
    0
    Ik verwarm ze wel altijd even voor ik ze maak.. naar mijn idee rollen ze dan makkelijker!
     
  8. Nicolientje

    Nicolientje Bekend lid

    May 18, 2012
    625
    31
    28
    Bunde
    Wij eten regelmatig wraps, ook als avondeten. Ik doe ze altijd een minuutje in de magnetron, zijn ze net wat zachter en rollen ze beter. Als eerste laagje smeren wij er vaal creme fraiche op. Maak ze niet te dik want dan vallen ze open.
     
  9. Bubblez

    Bubblez Niet meer actief

    Hier 2 versies met zalm of ham.

    Bij beide: wrap besmeren met kruidenkaas, dan de zalm of ham erop(ongeveer de helft van de wrap) en dan een laagje sla. Oprollen en prikkers erin en dan snijden.

    Heerlijk:D
     
  10. Kyra73

    Kyra73 Fanatiek lid

    Oct 24, 2013
    1,569
    456
    83
    Hier maak ik ze altijd met Philadelphia kruiden en dan zalm en sla of kipfilet en sla. Soms nog een paar snippers zongedroogde tomaatjes en het gaat altijd op.

    Nog een kleine tip, bewaar ze in de koelkast niet in vershoudfolie, maar in aluminiumfolie. Dan krijg je ze makkelijker weer open als je ze wil gaan serveren.
     
  11. Mijn moeder warmt ze nooit, :) en rolt ze aardig strak, anders als je ze snijd vallen de ingrediënten eruit
     
  12. Marlijn82

    Marlijn82 Fanatiek lid

    Mar 28, 2012
    1,968
    0
    0
    Overijssel
    Ik warm ze dus wel even rollen ze makkelijker en dan in vershoudfolie in de koelkast, worden ze weer een beetje stijf en blijven ze beter in elkaar. De helft beleggen anders rol je alles eruit en het laatste randje nog even een dun laagje roomkaas voor de plak. Ik doe altijd roomkaas dan sla en dan zalm of kipfilet.
     
  13. Marlijn82

    Marlijn82 Fanatiek lid

    Mar 28, 2012
    1,968
    0
    0
    Overijssel
    Kan niet wachtten tot ik ze weer mag eten(die met zalm dan hè) jammie
     
  14. Gosh

    Gosh Actief lid

    Aug 31, 2014
    313
    0
    0
    Nou inderdaad! Krijg nu ook enorme zin hierin! Van de week maar die met kipfilet maken 😊
     
  15. Baukje1985

    Baukje1985 Fanatiek lid

    Jul 26, 2010
    2,732
    44
    48
    Ik doe philadelphia kruiden en dan wat gemalen peper, een heel fijn gesnipperd rood uitje, zalm of kipfilet en daarover heen wat rucola. Heerlijk!
     
  16. LiveLaughLove

    LiveLaughLove Niet meer actief

    met farmersalade, kaas,ham en komkommer

    monchou zalm en rucola

    mayonaise vermengen met zongedroogde tomaat dat erop smeren kipfilet erop en dan sla

    Honinggeitenkaas swarzwalderschinken en rucola

    salami roomkaas en ui

    mosterd vermengen met suiker, wrap insmeren, boerenham erop en sla
     
  17. LiveLaughLove

    LiveLaughLove Niet meer actief

    Wraps met kipfilet en ananas-kerriemayonaise
    kipfilet (vleeswaren)
    mayonaise
    kerriepoeder
    peper en zout naar smaak
    klein blikje ananas
    wraps
    eikenbladslamelange


    Bereiden:
    Ananas in kleine stukjes snijden en mengen met mayonaise, kerriepoeder, peper en zout. Wrap voor de helft beleggen met kipfilet, ananasmayonaise en sla er over verdelen. Wrap strak oprollen en in (schuine) stukjes snijden.
     
  18. ladys1987

    ladys1987 Fanatiek lid

    Jan 24, 2009
    1,522
    0
    0
    Flevoland
    Nu heb ik trek....


    Goede tips!!
     
  19. mamavoorde2x

    mamavoorde2x Bekend lid

    Jul 25, 2010
    602
    79
    28
    Dank jullie wel allemaal voor de heerlijke tips!!
    Ze zijn gelukt hoor.
    Heb 3 soorten gemaakt
    Kruidenkaas, zalm , sla en gesnipperd uitje
    Kruidenkaas kipfilet, sla , gesnipperd uitje en paprika gesnipperd
    Kruidenkast, ui , paprika sla en geraspte kaas.

    Idd even warm gemaakt van te voren en goed strak gerold.
    Ze waren heerlijk en iedereen vond ze lekker .
    Ook makkelijk om te maken.
     

Share This Page