Hoe zit dat nu eigenlijk?

Discussion in 'De lounge' started by Jucade, Jan 2, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Deb

    Deb VIP lid

    Jul 19, 2005
    7,394
    0
    0
    Noord- Scharwoude
    hier ook , vlees op de plaat en groentes, ei oid in de pannetjes onder de plaat :)
     
  2. Niet meer actief

    zijn hier al regels voor haha

    Wij doen ALLES in de pannetjes bovenop, meestal omdat ik vergeet wanneer ze onder staan en niemand bij mij op de grill zelf mag doen omdat het anders vies word (hoezo neurotisch haha)

    eitjes doen we geloof ik wel onderin.
     
  3. Ik dacht altijd dat wat wij deden normaal was.... heb het ook altijd zo gezien bij anderen.

    Maar wij doen dus wel zoals je beschrijft alles in het pannetje en bovenop!

    Ik lees hier dat dat toch niet helemaal normaal is...

    groetjes Jelske
     
  4. babsie

    babsie Fanatiek lid

    Sep 10, 2006
    1,432
    0
    0
    Ach iedereen doet het op zijn manier maar als je toch nog je gelijk wilt halen schuif je ze de doos onder de neus want daar staan de pannetjes onderin op de foto :D

    Ow en foto's zat op internet te vinden.... ff googlen
     
  5. Loesjuh

    Loesjuh Niet meer actief

    Het vlees bovenop en groentes in de pannetjes.
     
  6. Nemo

    Nemo Niet meer actief

    Wij flikkeren alles in het pannetje en dan bovenop....
     
  7. Tanja20

    Tanja20 Fanatiek lid

    Sep 6, 2006
    2,958
    0
    0
    Pannetjes onderin met groente.
    Bovenop de plaat het vlees...
    Lijkt mij het logiese en zo doen we t altijd teminste.... :D
     
  8. Renate28

    Renate28 Fanatiek lid

    May 22, 2006
    3,334
    0
    36
    Vlees op de plaat, groete, omelet en pannekoekjes in de pannetjes onderin.
     
  9. Amanthis

    Amanthis Fanatiek lid

    Aug 7, 2006
    2,015
    0
    0
    Hier het vlees op de plaat en bakjes onderin met groente/ei/champignons en ik weet niet anders dan dat wij dat altijd zo deden
     
  10. spooky

    spooky Bekend lid

    Mar 15, 2006
    934
    0
    0
    krommenie
    wij doen de pannetjes bovenop en stokbrood aan een sateprikker onderop roosteren, zo hoeven we de plaat niet af te wassen. als we het vlees op de plaat willen gebruiken we de steengrill.
     
  11. Angel Eyes

    Angel Eyes Niet meer actief

    haha ik lach me rot, reacties als in het pannetje anders wordt de plaat vies. bij ons wordt die plaat zo vreselijk vies doordat we alles bovenop bakken. maarja het is gewoon het lekkerst ik heb anders het gevoel dat het vlees gekookt is. en zeker shoarma doen we bovenop.
     
  12. Diana82

    Diana82 Actief lid

    Nov 7, 2006
    353
    0
    0
    Wij doen altijd alles in het pannetje en dan bovenop de plaat. Nooit vlees direct op de plaat, want dat walmt zo..... Wel zetten we de pannetjes soms onderop met een pannekoekje of een eitje. Of met wat geraspte kaas over de aardappeltjes.... Ik dacht dat dit normaal was, maar eh?

    Wat de groenten betreft inderdaad champignons, ui, prei, paprika. Dat soort spul.

    Het was trouwens weer erg lekker 1e kerstdag!
     
  13. Yentl

    Yentl Fanatiek lid

    Aug 30, 2006
    2,445
    0
    0
    Culemborg
    Het vlees bovenop,groente ook!
    eitje,beslag en aardappelschijfjes onderop in het pannetje!

    Liefs Claudia
     

Share This Page