Ja tuurlijk, sowieso bewaar ik altijd alles in de koelkast. Ik bedoel: als het 30 graden is en dus warm, dan bederft de boel natuurlijk sneller. Dus hoeveel dagen je het dan in de koelkast zou houden.
Maakt toch niet uit? In de koelkast is de temperatuur toch constant? Mits je het natuurlijk een uur of wat op een gedekte ontbijttafel laat staan...
Daar ben ik het niet helemaal mee eens. Ik heb echt het gevoel dat de dingen sneller bederven als normaal. Ook al ligt het voortdurend in de koelkast.
Dat vind ik ook, vooral als het broeierig is en onweer op komst is. Maar ik ga dan ook op mijn zintuigen af.Maar hier is het vleesbeleg altijd snel op.
Daar krijgt het hier geen kans voor want ik zit altijd gewoon stukken uit de verpakking te hijssen om te eten, haha. Lekker! Ook toen ik zwanger was toen waren de augurken met boterhamworst niet aan te slepen.. (bloos) Maar vaak gaat het na drie dagen weg. Dat is de max, anders krijg je van die bruine vlekken, of groenachtige glans! jak!