Hoeveel follikels is normaal na Decapeptyl

Discussie in 'Vruchtbaarheidsbehandelingen' gestart door lot, 19 jul 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. lot

  lot Actief lid

  21 feb 2006
  401
  0
  0
  grafisch ontwerper eigen bedrijf
  Brabant
  Hoi allemaal,
  Vandaag ben ik voor de eerste echo naar het ziekenhuis geweest en kreeg ik te horen dat alles er dusver goed uitziet. Hartstikke mooi natuurlijk maar ik vroeg me af hoeveel eitjes er gemiddeld gezien worden bij zo'n eerste echo. Ook vraag ik me af of deze allemaal dmv de puregon zullen groeien of maar een percentage ervan. Weet iemand het antwoord? Ik ben nog een beetje groen op dit gebied. Alvast bedankt voor jullie antwoord.
  Liefs, lot
   
 2. Jippie

  Jippie VIP lid

  3 feb 2007
  11.457
  464
  83
  Hoi Lot,

  Hangt er helemaal vanaf hoe jij reageert op de Puregon. Met de 1e IVF spoot ik 175 eenheden Puregon en had ik uiteindelijk 26 eicellen! Dit was iets teveel van het goede, zoals je zult begrijpen. Dus met de laatste ICSI de dosis drastisch omlaaggeschroefd, naar maar 100 eenheden per dag. En nu had ik maar vier follikels, die aangeprikt konden worden tijdens de punctie. Dus geen peil op te trekken!

  Heel veel succes!

  Groetjes,
  Jippie
   
 3. lot

  lot Actief lid

  21 feb 2006
  401
  0
  0
  grafisch ontwerper eigen bedrijf
  Brabant
  Dank je wel voor je antwoord. Ik reken dus nog ff nergens op. Heel veel succes maandag. Ik hoop dat je n1u een keer goed nieuws krijgt.
  Succes
   
 4. Jippie

  Jippie VIP lid

  3 feb 2007
  11.457
  464
  83
  Hoi Lot,

  Het is inderdaad even afwachten hoe je op de hormonen reageert. Altijd wel een spannend moment als je de eerste meting hebt om te kijken hoeveel follikels er zitten en hoe groot ze zijn. Heb je er toch een beetje een idee van hoeveel eicellen je waarschijnlijk bij de punctie zult hebben!

  Maar ben je inmiddels dan al met de Puregon begonnen? Hoeveel eenheden moet je spuiten per dag? Heb je ook al een afspraak staan voor de eerste meting?

  Wel erg spannend, allemaal! Ik hoop dat je goed op de Puregon gaat reageren en dat deze behandeling meteen maar fantastisch mag eindigen!

  Voor ons is de punctie vandaag precies twee weken geleden, erg spannend! Tot nu toe nog steeds niet ongesteld geworden, terwijl ik het anders vaak al 10 dagen na de eisprong werd... Maandag mogen we zelf thuis testen, dus dan zou ik drie dagen overtijd zijn. Maandag hebben we ook de bloedtest in het ziekenhuis. Erg spannend, dus!

  Succes met alles!

  Groetjes,
  Jippie
   
 5. lot

  lot Actief lid

  21 feb 2006
  401
  0
  0
  grafisch ontwerper eigen bedrijf
  Brabant
  Hoi Jippie,
  Jeetje, het is dus al 14 dagen geleden. Dat is wel heel goed. Ik dacht dat je 15 dagen na de terugplaatsing kon gaan testen. Dus wanneer er morgen nog geen ongesteldheid is opgetreden zou je een hele grote kans hebben zwanger te zijn.
  En dat na al die tijd.. Ben je niet geneigd morgen al een testje te proberen? Spannend hoor.

  Ik hoop het zo voor jullie.

  Morgen mag ik met de Puregon beginnen. Gisteren zijn er aan de linkerzijde 7 eitjes gezien en aan de rechter 12. Dat is volgens mij wel redelijk goed. Ik mag 125 eenheden gaan spuiten. Dat is geloof ik ook de normale docering. Volgende week zondag kijken hoe groot de follikels zijn.

  Nog effekes..

  Ik wens jullie heel veel succes en hoop dat je maandag een heerlijke bevestiging mag ontvangen.

  Liefs, Lot
   

Deel Deze Pagina