Niet Ik deed het vroeger eigenlijk alleen door de pasta, maar die maak ik al jaren zonder vlees. Echt.. als je die een beetje goed gevuld maakt, dan merk je niet eens dat er geen gehakt in zit.
Denk 3 keer per jaar. Maar wij eten ook echt zelden vlees. Vega gehakt wel wat vaker. Dat vind ik persoonlijk ook veel lekkerder. Denk 1x per 2 weken ofzo.
Bijna nooit. Heel soms als ik groentesoep met balletjes maak. Door de pasta vind ik gehakt niet heel lekker, daar eet ik liever kip, vis of stukjes rundvlees door.
Zelden. Ik vind gehakt niet echt fijn vlees. Door de pasta meestal kip of rauwe ham. Maar soms wel tartaar. Tartaar is natuurlijk wel gehakt. Dus vandaar zelden. Ik vind tartaar trouwens wel lekker. edit: ik lees net dat tartaar toch geen gehakt is.
Meerdere malen per week. Sowieso als we geen hello fresh pakket hebben. Maar wij eten ganzengehakt. Mijn man schiet er een boel en wij eten ze allemaal op dus ons gehakt koop ik amper.
Ik kon dit wel getypt hebben... Als ik kipfilet haal in de winkel, snij ik er zeker 1/3e vanaf. Dat bloedding en dat strengeltje wat er loopt, ieuw... Nog steeds op zoek naar ergens waar ze dit verkopen dat het helemaal clean is, maar tot op heden nog niet gevonden Ook zo met eieren. Wil geen 'kindjes' erin!
Hahahahahahahahaha echt he. Precies zit. Ik noem dat hanensperma (niet dat dat het is maar ik weet gewoon niet hoe ik het anders moet noemen). Die troebele draden moeten er zeker uit! Weg ermee. Haha. Meestal koop ik kipfilethaasjes en die zien er wel beter uit. Wel duurder maar wel minder troep.
Ik had laatst echt een hard stuk in gehakt. Was nog best groot ook. Leek wel een stuk kraakbeen, en dat was nog 'mager rundergehakt'. Echt zum Kotzen. Heb vervolgens hele bord eten weggegooid. Bah.
Soms 1x, soms 4x, soms niet. In de pasta, als gewone bal, in de soep, bij taco’s. Maar dat eten we natuurlijk niet allemaal wekelijks. Ik probeer wel steeds vaker gehakt te vervangen voor tartaar
Een enkele keer per jaar, ik vind gehakt echt heel vies in pasta of ovenschotels, en eet het alleen als ik soepballen maakin herfst of najaar.
Ik lees allemaal in pasta, ovenschotel, taco's, wraps, soep, gehaktballen enzo, maar eten jullie dan geen vleesbereiding op basis van gehakt? Worst, blinde vink, boomstammetje, (kaas)burger, gehaktbroodje.. ik herinner me van vroeger dat we echt veel gehakt aten (en ander goedkoop vlees als kippenbillen, kortelet, corned beef). En ik vind gehakt eigenlijk erg veelzijdig. Spaghettisaus eten we al elke week, vriend zijn lievelingseten en die zou het liefst nog meer eten. Eerst gehakt bakken en dan al het vet die in de saus komt, geeft echt veel smaak
Wij eten soms 4x soms 1x soms geen gehakt. Heel wisselend. We eten gehakt in pasta/lasagne, of mexicaans. Maar ook een hamburger, sla- of rundervink, saucijs. Etc. Maar als ik zie dat we bijna alleen maar gehakt recepten hebben dan ga ik wel even zoeken naar een recept met kip of met vis. Voor wat afwisseling. Oja en alle angsten voor zeentjes enzo heb ik niet zo. Ik snij de gekke stukjes gewoon van mijn kipfilet af. En als er in mn gehakt een hard stukje zit dan spuug ik het uit. Maar ga niet mijn hele bord dan weg doen.
Mmmm daar heb ik laatst naar staan kijken, maar zag nog die kwiebeldingen hangen. Brrr... Eet ook geen seperatorvlees, gatver. En laatst een tip gekregen hier, in witte eieren zit geen 'hanensperma'