vraagje over marsepein/fondant bewaren

Discussie in 'De lounge' gestart door Snoopy1983, 28 nov 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Snoopy1983

    Snoopy1983 VIP lid

    11 feb 2008
    9.543
    4.729
    113
    Vrouw
    De bedoeling is dat ik volgende week een taartje ga maken voor 5 december. Heb al eerder een taart gemaakt maar wil nu ook boetseren. Omdat ik nog nooit met marsepein en fondant heb geboetseerd wilde ik dit eerst even oefenen. Ben ruim 2 uur met een pietje bezig geweest (ben nogal perfectionistisch:p) en vind hem eigenlijk ook wel redelijk gelukt voor op de taart en vind het dus zonde om hem niet te gebruiken. Maar kan je dat een week bewaren en zoja hoe?
     
  2. vlavlip83

    vlavlip83 Bekend lid

    31 jul 2010
    795
    13
    18
    Gouda
    ja hoor gewoon goed afdekken:) en bakje doen oid:)
     
  3. Sjaccie

    Sjaccie Actief lid

    9 jun 2012
    182
    3
    18
    NULL
    NULL
    Als je het in een goed luchtdicht bakje doet kun je het prima bewaren...
     
  4. Snoopy1983

    Snoopy1983 VIP lid

    11 feb 2008
    9.543
    4.729
    113
    Vrouw
    thx meiden!
     
  5. Lotte1986

    Lotte1986 Fanatiek lid

    29 aug 2012
    1.140
    0
    0
    Je kunt het idd goed bewaren. Zelfs in een boterhammen zakje kun je het goed bewaren.
     
  6. Snoopy1983

    Snoopy1983 VIP lid

    11 feb 2008
    9.543
    4.729
    113
    Vrouw
    Super dan maak ik vanaf nu gewoon iedere dag iets dat scheelt een hoop tijd:D
     

Deel Deze Pagina