Hoe bewaren jullie eigen gebakken brood? Volgens internet zou je het in een papieren zak moeten bewaren. Ik stop het meeestal gewoon in een plastic zak (waar brood van de bakker in heeft gezeten) maar ik heb begrepen dat het brood dan minder knapperig wordt.
Ik stop het in een grote ziplock, anders is het zo droog. Maar meestal bak ik precies genoeg voor 1 dag dus elke ochtend vers.
Wij bewaren brood in een katoenen broodzak. Zo hebben we voor gewoon brood als stokbrood. Ah had ze eerder ook. Baktotaal heeft ze ook.
Ik bak er meestal 4 tegelijk en snij ze dan en steek ze in porties per maaltijd in de diepvries. Heel vers is net ietsje lekkerder maar zo snel uitgedroogd dat we dat met ons 2 niet opkrijgen voor het niet meer lekker is. Dus daarom diepvries.
Bij de aldi zag ik een betaalde katoenen broodzak om broodjes mee te pakken ipv hun wegwerp zakken. Lijkt mij ideaal voor dit