huiluurtjes

Discussie in 'Baby en dreumes' gestart door monky1, 19 aug 2008.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. monky1

  monky1 Lid

  14 aug 2008
  74
  0
  0
  oldenzaal
  mijn dochtertje van 10 wekenheeft de beruchte huiluurtjes ze huilde eerst aan een stuk door en gingen we haar ook troosten maar sinds van de week zit er iedere keer even tussen dat ze stil is en dan komen er weer een paar jengels en dan weer even stil maar dit gaat wel zon handerhalf uur door weet niet zo goed wat ik moet wel of niet gaan troosten ben bang als ik te vaak naar haar kamer ga dat ze dan helemaal niet meer gaat slapen
  het is wat he die kleintjes
  groetjes
   
 2. Kiwi1

  Kiwi1 Fanatiek lid

  26 dec 2007
  4.849
  0
  0
  Lastig is dit he?
  Ons zoontje heeft gelukkig nog geen last van huiluurtjes. In zijn 6 levensweken heeft hij 2 dagen gehad dat hij 45 aan een stuk door huilde. Ik zat toen ook in tweestrijd. Ben er van overtuigd dat je niet bij elk jengeltje moe gaan troosten, maar 45 minuten vond ik wat lang. 1 keer heb ik hem gewoon laten gaan en de tweede keer ben ik na 20 naar hem toe gelopen en even getroost, maar daarna ging het gewoon door. Daarna ben ik niet meer naar hem toe gegaan, omdat het gewoon geen zin had. Gelukkig komt het hier niet vaak voor, maar ik snap heel goed wat je bedoelt.

  Mijn ervaring is dat als het om jengeltjes gaat ze niet echt verdrietig zijn maar gewoon geen slaap kunnen vatten. In dat geval zou ik inderdaad niet naar haar toe gaan, want zo valt ze ook niet in slaap, net wat je zegt.
  Als het te lang doorgaat, dan zou ik haar even in haar box leggen en laten spelen. Daar wordt ze moe van en misschien valt ze daarna in slaap.

  Succes!
   
 3. monky1

  monky1 Lid

  14 aug 2008
  74
  0
  0
  oldenzaal
  gisteren viel ze na dat ik nog een keer bij heer was geweest wel in slaap om half 7 maar toen moest ik haar weer wakker maken om kwart voor 8 voor de voeding maar goe dze zeggen dat het na 3 maand zo goed als voorbij is dus nog even volhouden
  groetjes
   

Deel Deze Pagina