Cake zonder vanillesuiker?

Discussie in 'De lounge' gestart door Olifantje, 9 apr 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Olifantje

    Olifantje Fanatiek lid

    25 sep 2008
    3.327
    298
    83
    Ik heb zin om cake te maken. :D het probleem is alleen dat ik wel vanillesuiker heb naar die is tot 02-2012 houdbaar.. ;)
    Dat kan ik niet meer gebruiken toch?
    Cake zonder vanillesuiker, kan dat?
     
  2. SushiLover123

    SushiLover123 VIP lid

    22 jul 2008
    18.631
    31
    48
    Kan je wel gebruiken hoor...
    Met suiker gaat dat niet zo hard.

    En anders, zonder kan ook best wel. Misschien een ander smaakje? Citroenrasp, hagelslag ;)
     
  3. Vagans

    Vagans Niet meer actief

    O ik zou hem gewoon gebruikt hebben hoor... is toch droog spul!

    Maar het kan ook wel zonder volgens mij.
     
  4. Sophy

    Sophy VIP lid

    28 aug 2011
    5.879
    2.881
    113
    Noord-Holland
    Ik doe er nooit vanillesuiker in; inderdaad wel citroenrasp of stukjes appel :)
     
  5. Olifantje

    Olifantje Fanatiek lid

    25 sep 2008
    3.327
    298
    83
    Hmm, heb wel citroensap en cacaopoeder.
    Maar ik denk dat ik maar gewoon de vanillesuiker ga gebruiken. Als ik ziek word weet ik waardoor het komt. :p

    Thnx!
     
  6. zustertje

    zustertje Niet meer actief

    Natuurlijk kun je dat nog gebruiken... Pas nog een zakje gedroogde kruiden gebruikt wat al meer dan een half jaar over datum was niks aan de hand hoor.
     
  7. chrystel73

    chrystel73 VIP lid

    9 jan 2009
    6.302
    2.574
    113
    is droog spul, is echt niet zo maar niet meer goed hoor.
    Staat ook vaak ten minste houdbaar tot op.
    Daarna is de smaak soms wat minder maar je wordt er niet ziek van.
     
  8. Desii

    Desii Actief lid

    7 nov 2009
    271
    0
    0
    Hutje op de hei
    Ik zal het ook gewoon gebruiken.
     
  9. Within

    Within Niet meer actief

    Kan je gewoon gebruiken, dat bederft niet zo snel. Is alleen een uiterste verkoop datum.

    En anders deel je het beslag in 2en, meng je 1 deel met de cacaopoeder en maak je een marmercake ^^
     

Deel Deze Pagina