misschien een domme vraag maar weet iemand of je spruitjes met bechamelsaus samen gaan? ik kook ze normaal en daarna stoof ik ze met een uitje maar heb zo een zin in bechamelsaus weet iemand of dit samengaat?
Onderstaand recept vond ik op internet. Lijkt me dus dat je spruitjes prima met een bechamelsaus kunt eten. Smakelijk! Spruitjes met Room Ingrediënten: 1 kg spruitjes - 30 gram boter - 2 uien - 1 dl water - 2 dl room - zout - peper - nootmuskaat Bereiding: Maak de spruitjes schoon en was ze. Schil de uitjes, hak ze fijn en laat ze in de boter glazig worden. Geef de spruitjes er bij en schud ze even door de boter. Voeg er wat zout bij en het water. Breng het water aan de kook en laat de spruiten met gesloten deksel 12 minuten koken. Schud ze af en toe. Voeg nu de room toe en laat de deksel van de pan af. Laat koken tot de saus dikker wordt en crèmig. Maak op smaak met peper, zout en nootmuskaat.