ideetjes voor gourmet?

Discussie in 'De lounge' gestart door Mayon, 19 dec 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Daantje3

    Daantje3 Fanatiek lid

    28 okt 2011
    1.644
    867
    113
    Vrouw
    Oh en wat salades betreft, ik maakt meestal frisse salades. Salade met geitenkaas, peertjes en walnoten. Of salade met fetakaas, mango en pijnboompitten. Of gewoon cherrytomaatjes met minimozarella bolletjes en verse bieslook.
     
  2. lieselot84

    lieselot84 Fanatiek lid

    11 okt 2008
    4.362
    0
    36
    Adm. mw.
    Overijssel
    Wij laten alles naturel en eten het met sausjes :p

    Je zou ook bijv. een deel naturel kunnen laten en een deel in de marinade.
     
  3. Saz667

    Saz667 Fanatiek lid

    24 nov 2008
    4.841
    177
    63
    Ik heb een gourmetschotel besteld bij de slager (maar dan zonder de biefstukjes) Gourmet

    Verder stokbrood, kruidenboter, verschillende groenten (prei, paprika, ui, champignons, ananas), geklutst ei, pannenkoekenbeslag, verschillende bakken salade (huzaren, runder en coleslaw), diverse sausjes en als toetje ijs met vruchten en slagroom.
     
  4. Zwollywood

    Zwollywood Bekend lid

    5 dec 2011
    659
    0
    0
    Kipfilet, ananas en daarop cheddarkaas. Yummy for my tummy :D
     
  5. 2012mama

    2012mama Fanatiek lid

    12 aug 2011
    3.324
    158
    63
    Vrouw
    Drenthe
    Hier altijd gemarineerde kipfile. Meestal vooraf even stukjes gemarineerd in hot en satemarinde.
    Naturel wordt het hier haast niet gegeten...
     
  6. Mayon

    Mayon Niet meer actief

    Ik ga morgenmiddag even kijken wat er is bij de supermarkt en wat ik (al) halen kan.

    Bedankt meiden!
     
  7. Alita

    Alita Niet meer actief

    vlees is al een hoop genoemd..

    Wij hebben ook altijd geklopte eieren erbij om te maken...cham, kaas om te smelten hmm, uien, paprika enz...

    Heb er al helemaal niet in hahahah
     
  8. Zwollywood

    Zwollywood Bekend lid

    5 dec 2011
    659
    0
    0
    En vis dan? Kleine garnalen en zalm enzo? Of misschien is dat te lastig op de gourmet, dat het uit elkaar valt ofzo.
     
  9. Zwollywood

    Zwollywood Bekend lid

    5 dec 2011
    659
    0
    0
    Oh oeps beginpagina even gemist waar al over vis gepraat wordt ;)

    Toch maar eens proberen dit jaar, heb eigenlijk nooit vis bij de gourmet.
     
  10. Alita

    Alita Niet meer actief

    lijkt me wel handig om pannetjes te gebruiken voor de vis dan?
     
  11. LovingMom

    LovingMom VIP lid

    12 nov 2008
    8.094
    0
    0
    Secretaresse
    Gelderland
    Ik ben niet zo gek op vlees dus maakt mijn moeder altijd ei voor me (klein beetje melk/peper/zout erbij en goed klutsen). Hiermee maak ik kleine ommeletjes met groente.
     

Deel Deze Pagina