Duru Bulgur, hoe bereiden?

Discussie in 'De lounge' gestart door Jet83, 12 aug 2013.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Jet83

    Jet83 Bekend lid

    15 aug 2012
    536
    0
    16
    NULL
    NULL
    Dag dames,

    Ik heb sinds kort bulgur ontdekt. Het pak van de Lassie is in verhouding veel duurder dan een kilozak bij de Turk. Ik heb dus vandaag Duru Bulgur bij de Turk gekocht. Maar nu vraag ik me af of ik het op dezelfde wijze kan bereiden, dus 10 min laten weken in kokend water en dan afgieten. Of moet ik deze bulgur anders klaar maken?

    En misschien wil je wel jouw favoriete bulgur recept delen ;)

    Alvast bedankt voor je reactie!
     
  2. Eylem

    Eylem Niet meer actief

    Gewoon één op één verhouding: 1 glas bulgur, 1 glas kokend water, en dan afgedekt een kwartiertje ofzo laten staan.

    Ik maak er altijd kisir mee, bulgursalade, het recept staat in het 'exotische recepten' topic. En bulgur pilav, dus rijst van bulgur, lekker als bijgerecht bij een stoofgerecht.
     
  3. Jet83

    Jet83 Bekend lid

    15 aug 2012
    536
    0
    16
    NULL
    NULL
    dank je wel!
     

Deel Deze Pagina