Iemand een idee?

Discussie in 'Zwanger worden' gestart door Katje2, 30 aug 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Katje2

  Katje2 Actief lid

  20 jul 2007
  312
  0
  0
  medisch management assistant
  Aalst
  hallo,

  Sinds vorig jaar mei/juni ben ik gestopt met de pil, maar sinds maart dit jaar echt ervoor gegaan.
  Ik heb altijd een mooie cyclus gehad die redelijk regelmatig was, wel tamelijk kort.
  Afgelopen zaterdag/zondag had ik een positieve ovulatietest, sinds dinsdag is mijn temperatuur gestegen (kijk maar in mijn album).
  Nu ging ik daarnet naar toilet en zag ik een klein beetje bruinverlies, ook buikkrampen zoals ik voel vóór ik mijn regels moet krijgen.
  Mijn NOD is uitgerekend op 9/9, dus dit is wel heel vroeg dat ik nu al bruinverlies, heb nog nooit sinds ik gestopt ben met de pil een tussentijdse bloeding gehad, iemand een idee?
  Ik hoop dat mijn cyclus na al die tijd niet opeens tilt slaat!
   
 2. Emmi

  Emmi Actief lid

  13 mei 2007
  137
  0
  16
  hoi hoi

  Het kan een innestelingsbloeding zijn maar het kan ook niks zijn.
  Ik heb net hetzelvde probleem ik heb nl wel bij mijn 1ste zwangerschap zo'n bloeding gehad. En nu ik gestopt ben met de pil had ik dit vorige maand een week na eisprong en heb ik het vandaag ook terug voor gehad. Ik vind het natuurlijk heel vervelend. Want vroeger was dit mijn zekerheid of ik zwanger was of ni en nu weet je het niet want het kan door ontpillen zijn. Afwachten :(

  groetjes
   
 3. Katje2

  Katje2 Actief lid

  20 jul 2007
  312
  0
  0
  medisch management assistant
  Aalst
  Wel Emmi, bij mij is het onwaarschijnlijk dat het ontpillen is hoor, al van vorig jaar mei gestopt met die pil, en dan nu ineens zo een tussenbloeding, lijkt me wel heel raar, goh ja, het kan wel, maar ik hoop op een innestelingsbloeding natuurlijk.
  Ik ben sinds ik gestopt ben met de pil nooit problemen gehad, redelijk regelmatig en nooit tussenbloeding gehad, behalve de eerste maand had ik rond eisprong zo wat bruin-rozig verlies.
   

Deel Deze Pagina