Aangezien er hier best wat keukenprinsessen aanwezig zijn en Google mij teveel antwoorden biedt.... Welke noedels moet ik hebben om (echte) Chow mein te maken? En dan bedoel ik dus de dunnere stevige noedels, niet die woknoedels of slappere enorm krullende gevallen. Eerder kocht ik een bepaalde chinees merk bij de Albert Heijn, maar die is uit het assortiment gehaald Mijn dank is groot!
Hier heb ik dat merk nog niet kunnen vinden. Verder liggen er 20+ soorten en heb dan geen idee welke lekker is. Laatst had ik een ander merk meegenomen op advies van de medewerker daar, bleek die zooi naar karton te smaken
Bij de toko Jade Phoenix chow mein noodles. Ik gebruik ook heel vaak egg noodles van Flower Brand. Is iets dikker, maar wel lekker.
Inderdaad Flower brand. De Chinese egg noodles, dat onderstreepte mijn (Indische) oma nadrukkelijk in het kookboek.
Ik zie op de site van oriental dat daar ook kurkuma in zit; zoals het hoort! Die moet ik dus echt hebben Ook jij bedankt!