listeria

Discussie in 'Stel je vraag aan de verloskundige' gestart door Wendy blesing, 23 mei 2015.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Wendy blesing

    Wendy blesing Actief lid

    8 nov 2014
    305
    0
    0
    NULL
    NULL
    Hoi,

    Soms eet ik weleens rauwkost. Ik was het goed. en bewaar het in de koelkast. Maar bijvoorbeeld komkommer, wortels en paprika blijven wel lang goed. Na 5 dagen ziet het er nog vers en goed uit. Kan ik dat, dan nog eten? Ik schil wel alles, en goed wassen. En ik koop niks voorgesneden.

    Groetjes van wendy
     
  2. Brigitte

    Brigitte VIP lid

    25 sep 2006
    6.432
    5
    38
    Hoi Wendy,

    dat is een beetje naar je eigen inschatting. Ik zou zeggen max 3 dagen en dan weggooien. Maar als het echt nog goed is, zie ik er niet direct een probleem in.

    Groetjes Brigitte
     

Deel Deze Pagina