Pizza vraagje

Discussie in 'De lounge' gestart door Romaira, 9 mrt 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Romaira

    Romaira Fanatiek lid

    23 mei 2008
    4.067
    0
    0
    Mijn zoontje heeft coeliakia , waardoor hij dus glutenvrij moet eten .

    Nu heb ik gister 2 kant en klare pizzabodems gekocht voorhem die we dan zelf kunnen beleggen met lekkere dingen .
    Ik denk dat hij aan een kwart van de pizza wel genoeg heeft en dus wilde ik die ander 3 kwart in vriezen maar kan ik dat dan beter doen als het al eens gebakken is geweest of juist niet ?
     
  2. vosje2000

    vosje2000 Fanatiek lid

    28 mei 2007
    3.777
    1
    0
    Thuismama en vrijwilligster voor diverse organisat
    Ik zou hem dan niet eerst nog bakken
     
  3. Mams136

    Mams136 VIP lid

    26 jun 2007
    22.837
    0
    0
    achterhoek
    gewoon zo invriezen...niet eerst bakken en dan invriezen.
     
  4. taliaa

    taliaa VIP lid

    2 mrt 2007
    16.053
    2.188
    113
    Brabant
    gewoon zo invriezen, doe ik ook altijd met afbakbroodjes etc..
     
  5. Sannaa

    Sannaa Fanatiek lid

    12 jan 2009
    2.232
    0
    0
    Velsen
    wat je wilt. je kunt hem meteen helemaal afmaken en bakken en dan wat over is invriezen, of onbelegd. Ik deed altijd belegt, want ik maakte een lekker groente/tomatensausje en smeerde dat over de hele bodem, wat kaas en bakken maar! Luca eet ongeveer een halve, dus de andere helft was al af en kon in de vriezer, na het bakken. En op een inspiratie loze dag had iknog een heerlijk en makkelijk maaltje voor luca. ideaal! Ik weet alleen neit of die bodems daar geschikt voor zijn, maar denk t wel toch?
     

Deel Deze Pagina