Hoe zit dat nu eigenlijk?

Discussion in 'De lounge' started by Jucade, Jan 2, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Jucade

    Jucade VIP lid

    Jul 20, 2006
    18,229
    1
    36
    Assemblagemedewerkster
    Met gourmetten gister kregen we een 'discussie' over de plaats van de pannetjes... :confused: . Jaaahh achterlijk maar waar. Maar goed, ik ben van huis uit gewend dat die pannetjes onderop moeten met t vleesje erin en dan champignons, uitjes, paprika enzo bovenop bakken. Volgens mn vriend en ouders (ja, ga er dan maar eens tegenin met je lekkere hormoontjes ;) :rolleyes: )is dit andersom, mn vriend begon er zelfs over dat de pannetjes er bóvenop moesten staan..... nou ja :rolleyes: .. Wat is eigenlijk 'normaal'?
     
  2. marloes80

    marloes80 VIP lid

    Aug 6, 2006
    22,024
    901
    113
    onder de plaat... en net als wat jij schrijft bovenop de groentes enzo..
     
  3. BeetjePeetje

    BeetjePeetje Bekend lid

    Jul 12, 2006
    530
    0
    0
    hoe het "hoort" weet ik niet, maar wij doen altijd groentes etc. in de pannetjes en die zetten we onderin.
    (en pannekoeken en omelet enzo ook)
    Het vlees grillen we gewoon los bovenop de plaat!

    Gewoon doen hoe jij het gewend bent dus! hahaha
    (leuk topic trouwens hihihihi)

    :D
     
  4. Jollie

    Jollie Fanatiek lid

    Jun 5, 2006
    1,434
    0
    0
    wij doen altijd onder de pannetjes, meestal voor groenten enzo en dan bovenop de plaat bakken we het vlees.

    Jollie
     
  5. leonietje24

    leonietje24 Fanatiek lid

    Jul 25, 2006
    2,529
    0
    0
    Wij ook en mee eens :D
     
  6. Realtjuh

    Realtjuh Fanatiek lid

    Aug 18, 2006
    1,181
    0
    0
    Tilburg
    'Vroeger' deden wij ook de pannetjes bovenop met vlees en alles erin. En dan alleen onderin deden we pannekoekjes en ei ofzo (maar dat bakten we eigenlijk nooit).

    Toen kwam er ineens een slimmerik die een makkelijkere manier had... vlees enzo los bovenop en ondering de pannetjes met whatever.

    Met als gevolg: De pannetjes blijven SCHOON, want niemand bakt nog onderin, omdat we toch nooit pannekoeken of ei bakken tijdens gourmet...
     
  7. Niet meer actief

    ik ken het ook op de manier hoe JIJ het doet, dus pannetjes onder groenten boven :(
     
  8. suusje

    suusje VIP lid

    Oct 7, 2005
    5,368
    0
    0
    Almere
    wij doen altijd onder de pannetje, want daar hen je ook een soort inhammetje voor voor elk pannetje zodat ze goed op hun plek blijven en ik doe er pannekoekjes in of kaas...en bovenop bak ik het vlees...op de plaat dus...
     
  9. tascha

    tascha Fanatiek lid

    Apr 8, 2006
    4,180
    0
    0
    kinderwerkster
    rotterdam
    pannetje onders met groente erin en vlees erboven op bakken.
     
  10. miloux

    miloux Bekend lid

    Jul 27, 2006
    760
    0
    0
    vlees op de plaat en in de pannetjes groenten etc.
     
  11. nachtvliinder

    nachtvliinder Fanatiek lid

    Sep 20, 2006
    2,823
    0
    0
    Mijn 2 Grote liefdes...hubbie en ukkie
    schiedam
    vlees op de plaat ...en groente :rolleyes: :rolleyes: wasda? :D
    maar scheelt heb een hele grote grill plaat dus daar donderen we altijd alles tegelijk op...aardappeltjes, vlees en uuh groenten :rolleyes:

    maar ja hoe jij het lekkerste vind meid, ik kan je wel vertellen hoe wij het doen, maar wie zegt dat dat goed is? ;)
     
  12. Toys

    Toys Fanatiek lid

    Jul 21, 2006
    3,326
    0
    0
    Bij ons blijven de pannetjes schoon ;) Wij bakken alles los bovenop de plaat. Heel soms een eitje in het pannetje of gamba's of andere vissoorten.
    Maar alles dus lekker los op het plaatje!
    Krijg er trek van :D
     
  13. jopie

    jopie VIP lid

    Aug 10, 2006
    6,030
    1
    0
    Putten
    Wij doen altijd vlees e.d. op de plaat en de pannetjes onderop met bv pannekoekbeslag of omelet.
     
  14. Realtjuh

    Realtjuh Fanatiek lid

    Aug 18, 2006
    1,181
    0
    0
    Tilburg
    Vergat ik nog, als we shoarma bij de gourmetschotel hebben zitten dan doen we die wel onder in een pannetje... voor de rest pleuren we gewoon alles bovenop de plaat.
     
  15. Kabouter Klus

    Kabouter Klus Fanatiek lid

    Nov 6, 2006
    2,657
    0
    0
    Noord-Brabant
    Hier ook; alles lekker op de plaat pleuren en de pannetjes ondering hooguit gebruiken voor eitje of pannenkoekje... :D
     
  16. suusje

    suusje VIP lid

    Oct 7, 2005
    5,368
    0
    0
    Almere
    yep..en groente heb ik er nooit bij ..ja wat rauwkost, maar verder nooit bij gourmet hihi...wat voor groentes doen jullie dan in het pannetje? misschien ideetje voor de volgende keer
     
  17. Kabouter Klus

    Kabouter Klus Fanatiek lid

    Nov 6, 2006
    2,657
    0
    0
    Noord-Brabant
    Wij hebben er juist altijd groente bij. Vind broccoli lekker (beetje plat snijden), mijn lief houdt van champignons, wortelschijfjes, courgette, en verders uitjes, paprika, dat soort dingen....
     
  18. miloux

    miloux Bekend lid

    Jul 27, 2006
    760
    0
    0
    klopt, uitjes, champignons, paprika, ananas, banaan etc.

    Heerlijk!
     
  19. chiesa

    chiesa Fanatiek lid

    Mar 4, 2006
    2,533
    0
    0
    Gooi ook alles bovenop, behalve voor een omelet etc.

    Maar goed, het is maar hoe je het wil en gewend ben hoor. Volgens mij is er geen richtlijn van hoe het wel moet hihi.
     
  20. Divi

    Divi Fanatiek lid

    Jul 22, 2006
    4,915
    0
    36
    ergens in Nederland
    Wij ook.
    Gewoon doen wat jij wilt ;) .

    Groetjes Divi
     

Share This Page