ik weet het niet meer

Discussie in 'Zwangerschap' gestart door wenneke20, 25 aug 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. wenneke20

  wenneke20 Fanatiek lid

  29 okt 2006
  4.326
  136
  63
  heb al sinds de 7e week braken en misselijk en sinds afgelopen woensdag hou ik niks meer binnen huisarsepost gebeld moest maar wachten tot de volgende dag om naar eigen dokter te gaan die zegt wacht het weekend maar af en dan kijken we wel voor andere tabletten omdat die ik nu help niet meer werken. maar hou totaal niks binne byna 3kilo lichter heb t koud voel me slap heb t helemaal gehad nu,dus huisartsepost gebeld of toch iets kan krijgen nee mevrouw u moet maar wachten tot maandag en naar u eigen dokter gaan .


  ik heb het helemaal gehad ik ben op :( iemand nog tips heb echt alles geprobeerd
   
 2. Kletstante28

  Kletstante28 Actief lid

  23 mrt 2007
  254
  0
  0
  Helaas geen tips.
  Zit niet in zelfde situatie, wel misselijk, maar hou gelukkig alles binnen.

  Toch vervelend dat je huisarts zo reageert, het is niet de bedoeling dat je gaat 'uitdrogen', vriendin van mij hield ook niks binnen. Huisarts nam haar serieus en ze kreeg ook pilletjes om dat tegen te gaan en dat ging gelukkig al snel een stuk beter.

  Ik zou gewoon dus afwachten en maandag 'eisen' dat je mag komen en dat hij iets anders voorschrijft, want het is niet goed om ook niks te kunnen binnenhouden.

  sterkte !
   
 3. Kletstante28

  Kletstante28 Actief lid

  23 mrt 2007
  254
  0
  0
  Helaas geen tips.
  Zit niet in zelfde situatie, wel misselijk, maar hou gelukkig alles binnen.

  Toch vervelend dat de huisartsenpost zo reageert, het is niet de bedoeling dat je gaat 'uitdrogen', vriendin van mij hield ook niks binnen. Huisarts nam haar serieus en ze kreeg ook pilletjes om dat tegen te gaan en dat ging gelukkig al snel een stuk beter.

  Ik zou gewoon dus afwachten en maandag 'eisen' dat je mag komen en dat hij iets anders voorschrijft, want het is niet goed om ook niks te kunnen binnenhouden.

  sterkte !
   
 4. sonja

  sonja VIP lid

  5 mrt 2006
  5.270
  0
  0
  bejaardenzorg
  DenHelder
  ik zou er opstaan dat ze zouden helpen, als je niks binnen houd is ook niet goed.
  probeer wel te goed te blijven drinken , al is het steeds een beetje water (hopelijk blijft dat er wel in zitten).
  heel veel sterkte en ik hoop dat ze je het weekend toch nog willen helpen .
  en anders de vk bellen wie weet kan zij je helpen of advies geven.
   
 5. Stientje

  Stientje Fanatiek lid

  2 dec 2005
  3.886
  0
  0
  kleuterjuf
  België
  Wat ook nog makkelijk binnen blijft is cola zonder bubbels ! GEwoon de cola een uurtje of 4 laten staan... en dan kleine slokjes drinken. Zo heb je vocht en suiker tegelijk binnen waardoor je toch weer even sterker op je benen gaat staan. Ik geef het steeds ad kinderen als ze nt kunnen eten v ziek te zijn... Dit kan je missch voorlopig proberen en als het lukt dit gewoon verder doen tot er weer wat meer eten inblijft.
   
 6. guppie81

  guppie81 VIP lid

  13 sep 2006
  12.334
  1
  0
  ik heb het ook gehad. Heb soms echt zitten janken van wanhopigheid.
  Op een gegeven moment heb ik alles laten vallen en ben een paar dagen in bed gebleven, daar knapte ik ontzettend van op. sindsdien doe ik veel rustiger aan en luister echt naar mijn lichaam. Wat niet gaat, gaat gewoon niet.

  Veel sterkte, het wordt vat snel beter!
   
 7. wenneke20

  wenneke20 Fanatiek lid

  29 okt 2006
  4.326
  136
  63
  ik moest maar wachten tot maandag me eigen dokter open is

  ik doe momenteel al niks als op de bank liggen zit ook in de ziektewet hierdoor me vriend doet thuis alles

  van de cola zal ik s proberen verder heb k alles al geprobeerd


  me vriend wil maandag anders meegaan want die s echt boos da ze niks doen en soms huil ik ook uit wanhopigheid da ze niks doen
   
 8. dianne

  dianne Fanatiek lid

  10 apr 2007
  2.919
  0
  36
  je kan je vk bellen? je moet je eten en drinken minimaal een kwartier binnen houden, Daarna begin je uit te drogen. Bij mij hielp ook niets, ben uiteindelijk uitgedroogd, dus wacht daarom niet met de vk te bellen die help wat sneller!
   
 9. Twins

  Twins Actief lid

  18 mrt 2007
  472
  0
  0
  België
  vind ook dat je hulp moet krijgen. Ik heb al een paar gelijkaardige 'aanvallen' (zo noem ik ze) achter de rug waarin ik 2 dagen niets kan eten/drinken en toen ik laatste keer terug ging op controle had ik ketonen in mijn urine wat betekent dat je lichaam je eigen weefsel begint af te breken voor voedsel. Bij mij was het gelukkig nog niet erg en bloedtest was normaal, maar indien dit te lang duurt dan kan dit effect hebben op nier en lever functioneren.
  Ik wil je niet bang maken hoor want dit liedje gaat bij mij ook al zo'n 8 weken op. 't Is jammer dat je geen gehoor krijgt als je een vraag stelt. Anders maandag zo snel mogelijk naar je eigen arts?!

  O ja, de gyn zei tegen mij... het belangrijkste is dat je drinkt en eet. ALs het ongezond is trek je dat voor de moment niet aan. Je moet vooral iets binnenkrijgen.
  Ik neem nu ook nieuwe medicatie. Hoop dat die eindelijk aanslaat.

  Groetjes en hopelijk ben je snel aan de beterhand.
   
 10. Premama

  Premama Actief lid

  19 jul 2007
  466
  0
  0
  Zuid-Holland
  Bij veel braken heb ik ook wel eens een tip gehoord over appelsap. Neem een theelepel appelsap per half uur en bouw dit dan heel langzaam op.
  En als je wat trek hebt, neem dan wat witte rijst en kauw heel goed; wat beschuit; lichte bouillon (gewoon een stukje van een bouillonblokje in een kopje kokend water en dit wat laten afkoelen. Als het maar licht verteerbaar is.
  Maar ik zou ook de verloskundige bellen als de weekenddokter niets kan doen.
  Houd ook de huid op je handen in de gaten. Als die nog snel "terugveert" als je een stukje huid pakt, dan heb je nog genoeg vocht. Als die huid droog wordt en niemand wil wat doen, dan zou ik gewoon naar de eerste hulp gaan voor de zekerheid.

  Beterschap!
   
 11. daddys princess

  daddys princess Actief lid

  23 mei 2007
  164
  0
  0
  emmen
  ik heb niks binnen kunnen houden tot ong 22 week en ik heb zetpillen gekregen toen (hielp voor geen meter) maar bij mij hielpen waterijsjes heel erg dus zogauw ik nu weer misselijk ben pak ik een waterijsje en ben ik er zo vanaf maar dat is voor iedereen verschillend denk ik want bij veel helpt vanille vla en bij mij totaal niet dus ik zou een beetje gaan experimenteren
   
 12. wenneke20

  wenneke20 Fanatiek lid

  29 okt 2006
  4.326
  136
  63
  nou urine was donderdag nog geen teken van uitdroging vandaag eb net broodje op wat er nog in zit afkloppen ja ga morge naar me dokter terug zal wel weer andere pillen krijgen en anders bel ik de vk
   
 13. MamaMirella

  MamaMirella Fanatiek lid

  6 jul 2006
  2.564
  0
  0
  Den haag
  Misschien kan je een potje Gember kopen en kleine stukjes er van eten, dat schijnt te helpen..
  En ik vind 7up altijd vervrissend en als ik misselijk ben, vind ik het prettig om te "boeren" dus prik is misschien zo slecht nog niet..

  heel veel sterkte !

  -xxx-
   
 14. AlRe

  AlRe Bekend lid

  8 mrt 2007
  803
  0
  0
  Rijen
  Hou het goed in de gaten. Ik heb er te lang mee doorgelopen met als gevolg dat ik toen ik 9 weken was een week aan het infuus heb gelegen in het ziekenhuis.
  Ik kon zelf niet eens water binnenhouden. Na een slok hing ik al boven de WC. Mijn urine was ook helemaal niet goed. Ik had 4 plusjes positief terwijl het negatief hoort te zijn.
  Laat dus je dus regelmatig controleren.
  Nu nog ben ik elke ochtend aan het overgeven en dit zal ik waarschijnlijk tot aan het einde houden. Maar nu hou ik mijn eten en drinken wel binnen.
   

Deel Deze Pagina