kaasfondue

Discussie in 'Gezondheid' gestart door Mama007, 27 feb 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Mama007

    Mama007 Niet meer actief

    Ik heb weer even een vraagje.

    Vanavond ga ik bij mijn moeder eten en ze maakt zelf kaasfondue. We gaan er wel goed opletten dat we kazen kopen die van gepasturiseerde melk zijn gemaakt. In kaasfondue zit natuurlijk ook wijn. Is dit erg of verdampt alle alchol? Je kan het natuurlijk ook met appelsap doen maar wijn blijft een stuk lekkerder :)
    Kan iemand mij helpen?

    Groetjes Stephanie
     
  2. Wendy06

    Wendy06 Actief lid

    26 jun 2006
    437
    0
    0
    Velserbroek
    volgens mij verdampt de alcohol als je het verwarmd dus kan het geen kwaad!
     
  3. Lucky1979

    Lucky1979 Actief lid

    6 nov 2006
    314
    0
    0
    Ik heb deze vraag ook een keer bij de verloskundige gezien. Haar antwoord was toen dat alle alcohol verdampt.

    Eet smakelijk!
     
  4. Cindy1975

    Cindy1975 Bekend lid

    8 okt 2006
    551
    0
    0
    hmmmm, krijg er gelijk trek in!

    Eet smakelijk!
     
  5. dorri

    dorri Bekend lid

    20 sep 2006
    916
    0
    0
    + dat de bacterien van eventuele andere kazen bij het kookpunt gedood worden! dus kaasfondue kan zowiezo geen kwaad!

    grtjs en eetse!
     
  6. Mist

    Mist Fanatiek lid

    18 dec 2006
    1.201
    1
    0
    Brabant
    hihi misschien niet met je neus boven staan bij het maken, anders ben je als nog dronken van de lucht :p
    Eet smakelijk! :D
     

Deel Deze Pagina