ik wou dat ik kon genieten van mijn verlof!

Discussie in 'Zwangerschap' gestart door mel78, 29 mrt 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. mel78

  mel78 VIP lid

  12 feb 2008
  8.320
  242
  63
  Misschien zijn er meer meiden die dit meemaken of herkennen? Maar ik ben bijna 36 weken zwanger, en hoor dus eigenlijk te genieten van mijn verlof, en uit te rusten voor de bevalling.

  Maar dat is er dus niet bij. Ik heb al vanaf het begin last van mijn bekken, en nu kan ik hooguit nog een paar uurtjes slapen maar dan is mijn lijf op, en kan ik niet meer liggen.
  En daarbij heb ik last van maagzuur, ik kan rennies slikken wat ik wil, maar 's nachts blijft het branden.

  Gisteren een gesprek gehad met de VK, en ze vond dat ik voor de pijn paracatamol kon slikken, en ja, de laatste loodjes waren nu eenmaal zwaar.

  Maar: ik ben op!!!! Ik kan nu alleen nog maar janken na weer een nacht niet slapen. Ik hoop zo dat onze uk besluit niet tot 42 weken te blijven zitten! Het weekend ben ik al bij de HAP geweest omdat ik me echt ellendig voelde. Conclusie: oververmoeid. Tja, kan het niet ontkennen!
   
 2. disney1986

  disney1986 Fanatiek lid

  29 okt 2010
  1.527
  0
  0
  NULL
  NULL
  Hey, is de verloskundige niet bereid je eerder in te leiden? bvb 37 of 38 weken?

  sterkte met alles
   
 3. smartie1980

  smartie1980 Niet meer actief

  Tja meid, leuk is anders. Maar daar is het verlof vaak wel voor. Genieten is fijn, maar het is omdat mensen op het eind vaak helemaal op zijn en niet meer kunnen werken.
  Ik hoop dat je niet tot de 42 weken doorloopt. In ieder geval veel sterkte!
   
 4. Hellen1971

  Hellen1971 VIP lid

  16 dec 2008
  6.069
  1
  36
  Senior consulente Wmo
  Sliedrecht
  Herkenbara hoor: ik had al vanaf week 13 bekkenklachten en aan het eind kón ik niet meer. Die laatste weken sleepte ik me vaak huilend van bank naar bed en ik hoopte vurig dat ze me zouden inleiden. maar dta doen ze liever iet, omdat het vaak een veel langduriger proces is als je lijf er nog niet klaar voor is.

  Ik had het geluk dat ze het na 38 weken en 3 dagen wel gezien had. Ik hoop, dat het voor jou ook een beetje gaat opschieten.

  Dikke knuffel van iemand die ooit ook in jouw schuitje zat!
   
 5. Gravid

  Gravid Niet meer actief

  Heel herkenbaar, ik heb vanaf begin af aan ook bekkeninstabiliteit, en het lijkt nu alleen maar erger te worden.
  Genieten lukt me niet meer, kan alleen nog maar huilen en nog is huilen als het weer eens voor de zoveelste keer niet wil.
  Hoop ook dat deze Uk niet tot 42e week blijft zitten.
  Kheb dus geen tips of advies voor je, wil je wel sterkte wensen de laatste weekjes..
  Rustig an doen, en denk aan je kleine!
  *knuffel*
   
 6. Bri

  Bri Niet meer actief

  Sterkte meid, iets anders heb ik ook niet voor je....
  Ik weet wel dat er heel soms iets van een slaapmiddel wordt voorgeschreven, als je er totaal doorheen zit door oververmoeidheid. Dat doen ze meestal liever dan vroeg inleiden. Bespreek het in elk geval met je vk, en blijf dat doen, anders denkt ze dat het 'wel gaat'.

  Probeer overdag zoveel als je kunt te rusten. Dat valt niet mee als je al een kind hebt, maar misschien kun je die een dagje naar een oppas brengen (opa/oma, een tante, een goede vriendin). Mijn oudste ging goddank een paar dagen per week naar het kdv. Op die dagen lag ik veel op de bank, af en toe een tukje te doen, en verder dvd's te kijken.
   
 7. mel78

  mel78 VIP lid

  12 feb 2008
  8.320
  242
  63
  Mijn dochter gaat gelukkig 12 uur per week naar de oppas, dus dan kan ik even bijtanken. En ik heb net met mijn man afgesproken dat als ik de komende nacht weer niet slaap, ik ga overleggen voor wat slaapmedicatie in het weekend. Dan is hij thuis en kan ik lekker bijtanken. Ik moet wat...
   
 8. Amfy

  Amfy Niet meer actief

  mischien heel stom maar ik kreeg die mogelijkheid bij fynn.

  ga een nachtje slapen in het ziekenhuis.daar krijg je pijnstilling en een slaappil. dan kun je even een nachtje goed slapen.

  verder zou ik de vk vragen je even naar de gyn te laten gaan voor een gesprekje over inleiden.
  ik heb het ook gehad en kwam tot de conclusie dat ik dan liever nog even door sukkelde.
   

Deel Deze Pagina