Ik kook altijd Chili con carne zonder pakjes maar toch heb ik het gevoel dat ik iets mis.. Welke kruiden gebruiken jullie voor Chili con carne? Ik gebruik komijn, paprikapoeder, chilipeper, klein beetje kaneel en peper en zout
Als kruiden gebruik ik Chili poeder, cayennepeper, paprika poeder en een beetje texmex (op t einde). Maar ook 2 tenen knoflook 😜.
Ik doe er zelf knoflook en chilipeper in en het gehakt kruid ik met gehaktkruiden. Maar om het echt lekker te maken doe ik er een beetje madras kerrie poeder in. Zitten in de mooie blikken bij de Jumbo, dan is het af zeg maar. Geen zout, ik doe er wat spekblokjes doorheen en daar zit genoeg zout in.
Toevallig vanavond nog gemaakt; Komijn, laurierbladeren, chilipeper, paprikapoeder, oregano en een beetje knoflook. Ik moet er wel bij zeggen dat hij hier vaak pittig is. Dat vinden we lekker; dus wel opletten met de hoeveelheid als je dat niet wilt.