Chili con carne zonder pakjes, welke kruiden?

Discussie in 'De lounge' gestart door SDonya, 2 feb 2015.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. SDonya

    SDonya Niet meer actief

    Ik kook altijd Chili con carne zonder pakjes maar toch heb ik het gevoel dat ik iets mis.. Welke kruiden gebruiken jullie voor Chili con carne?

    Ik gebruik komijn, paprikapoeder, chilipeper, klein beetje kaneel en peper en zout
     
  2. Yinxy

    Yinxy Fanatiek lid

    22 dec 2012
    1.461
    2
    38
    Noord Brabant
    Als kruiden gebruik ik Chili poeder, cayennepeper, paprika poeder en een beetje texmex (op t einde). Maar ook 2 tenen knoflook 😜.
     
  3. masami

    masami Fanatiek lid

    27 jul 2011
    4.248
    802
    113
    Vrouw
    Ik doe er zelf knoflook en chilipeper in en het gehakt kruid ik met gehaktkruiden.
    Maar om het echt lekker te maken doe ik er een beetje madras kerrie poeder in. Zitten in de mooie blikken bij de Jumbo, dan is het af zeg maar.
    Geen zout, ik doe er wat spekblokjes doorheen en daar zit genoeg zout in.
     
  4. mamabri

    mamabri Niet meer actief

    knoflook en kerrie bij doen.
     
  5. Joycey

    Joycey Niet meer actief

    Toevallig vanavond nog gemaakt;

    Komijn, laurierbladeren, chilipeper, paprikapoeder, oregano en een beetje knoflook. Ik moet er wel bij zeggen dat hij hier vaak pittig is. Dat vinden we lekker; dus wel opletten met de hoeveelheid als je dat niet wilt.
     

Deel Deze Pagina