Ik heb net voor m'n dochter wat peren gepureerd om in de vriezer te bewaren. Maar ik zag net al dat het bruinig word toen ik de vriezer open deed kan dat kwaad? Dat zal met ontdooien nog wel erger worden denk ik. Kan ze het dan nog wel eten? Dit weekend blijft ze een nachtje bij m'n schoonouders. Ik geef dan gepureerd fruit mee. Maar er moet was rijstebloem doorheen ter verdikking. Kan ik dat 24 van tevoren doen of moet ik het los meegeven zodat m'n schoonmoeder het er doorheen doet?
Ik heb voor Levi ook altijd peer ingevroren. Hij heeft er iig nooit iets aan over gehouden. rijstebloem zou ik vers mee geven denk. Volgens mij gaat dat klonteren als je dat er van te voren in doet.
Peer word heel snel bruin dus als je t over paar daagjes uit de vriezer haalt zal t echt superbruin zijn en ook vaak een rare smaak hebben. Ik zou dus gewoon je s-ma Peer zelf laten purreren en rijstebloem meegeven.