Bij een restaurant of eettent weet je toch ook niet of degenen die het eten bereiden hun handen wassen na een toiletbezoek. Dus ik snap niet dat zoveel gelijk zeggen dat het vies is. €1-€1,50 vind ik een redelijke prijs.
Ehhh? Die boodschappenkar stop ik niet in m’n mond hoor? En zodra ik thuis ben was ik m’n handen gelijk, vind het wel heel smerig namelijk.
Haha, nee dat lijkt me ook niet de bedoeling! Maar weet je niet.. hoeveel mensen onbewust hun mond aanraken?
Volgens mij valt het qua regeltjes wel mee. Op de markt in ons dorp staan altijd oude dametjes met knieperties en mannen met rookworst en zeeuws spek enzo, niemand die daarvan een verzekering ofzo heeft. Dat word gewoon "zo" gedaan. Maar 1.5 a 2 euro vind ik echt bizar. Ik zou er hooguit 0.75 cent voor betalen. Anders zou mijn zoon het uberhaupt niet krijgen.
Precies dit. En dat geldt zelfs voor het eten dat je bv in de supermarkt koopt. Niemand weet door wie en hoe het allemaal verpakt is? Vleeswaren bv. Kan prima gesneden en verpakt zijn door iemand die na een toiletbezoek haar/zijn handen niet heeft gewassen en vervolgens boven op je plakje ham een dikke niesbui heeft gekregen waarvan de spetters in de rondte vliegen en dacht 'ach, lekker doorgaan', om maar een voorbeeld te noemen. Hoppa, sta jij daarmee even later je boterhammetje te beleggen. Daar moet je toch helemaal niet bij stil willen staan? Vind 2 euro wel iets te veel, 1,- à 1,50 zou voor mij de max zijn.
Dat dus , kan je beter ook niks bij fe shoarma boer halen / koekjes op de markt / vlees bij de slagerij en vergeet het stokbrood bij de supermarkt niet ... Kind gaat er niet dood aan
Wat betreft de hygiene, ik heb vroeger (dit is wel al 18 jaar geleden ofzo) gewerkt in een snoepfabriek. Zij leverden o.a. aan Jamin. Zoals op het voorbeeld moest ik ook spekjes verpakken, op stokjes rijgen, in discodip stoppen en weet ik het wat. Geloof me, hygiene waren ik en mijn collega’s echt niet druk mee. We droegen geen handschoenen en de haarnetjes bleven vaak achter in het kluisje. Het is dankzij dat baantje dat ik nooit meer van die spekpakketten heb aangeraakt. Ik weet natuurlijk niet hoe het er nu aan toe gaat in fabrieken maar ik denk dat het er soms smeriger aan toe gaat dan je denkt hoor.
Dan zullen de organisatoren wel vergunningen hebben want je mag echt niet zomaar eten en of drinken op straat verkopen, zeker niet tijdens evenementen. OT: ik zou hier denk ik ook max €1 voor uitgeven.
Ik zou er maximaal 0.50 aan besteden, eerlijk ik zou kijken hoe de mensen er uit zien, als ze roken ruik je dat ook en dan zou ik hey helemaal niet doen. Heb ooit een traktatie gekregen met een echte nicotine smaak echt te goor voor woorden Nu positief het ziet er geweldig uit!! Echt leuk om te onthouden voor een traktatie. Een super idee, als je er een zakje omheen doet en netjes neer zet willen mensen het vast kopen. Ik hoop dat jullie er veel verkopen.
O ja nu zie ik het Ze zullen wel vastgeplakt zitten ofzo vandaar dat ik het niet herkende On topic ik.vind ze leuk en voor 75 ct met cellofaan en strikje zou ik hem kopen.
Oké, vergeet je dan ook niet meteen je autostuur, autodeurhendel of fietsstuur, je huisdeurklink etcetera te wassen? Want voordat je bij je kraan thuis bent, heb je intussen al heel wat andere dingen aangeraakt met je winkelwagenhanden . TS: Ik zou er 50 cent of hooguit 1 euro voor betalen.
Ik vind het idee heel leuk en zeker als je zoontje ze dan ook nog zelf verkoopt zal ik het echt wel kopen (wel idd met zakje erom heen). Maar zou 1,- wel max vinden
Ik zou er ongeveer €1.00 voor geven. Wat betreft de hygiëne: mijn broertje heeft in een koekjesfabriek gewerkt. En hij zegt ook hygiëne kennen ze echt niet. Valt het op de grond maar is nog heel? Oh hop in de doos ermee. Handen wassen voordat je aan het werk gaat? Nee hoor gewoon met blote handen werken.
Ik zou er wel €1,- voor over hebben (vooral als een kind het zelf verkoopt) boven de 1€ vind ik echt te duur
Max 50 cent Ik lees met verbazing over hygieneregels in de horeca etc, ook daar moeten ze de (HACCP) regels volgen (dat de medewerkers het niet doen, is echt ranzig en onbegrijpelijk). Als je in een koekfabriek werkt, dan mag je het echt niet op de grond oppakken en weer inpakken hoor! Als medewerkers dit doen en hun leidinggevende zien dit, ben je de sjaak (en logisch ook). Dat mensen iets doen in een restaurant of fabriek betekent niet dat het ook echt mag....