Pesto op pangafilet?

Discussie in 'De lounge' gestart door draak86, 7 aug 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. draak86

    draak86 VIP lid

    7 mrt 2008
    5.427
    0
    0
    Thuisblijf mama
    Noord-holland
    Hoi!

    Wij gaan vanavond lekker steengrillen en dan nemen we altijd wat soorten vis en wat soorten vlees. Ik haal ook altijd wat pangafilet. Nou had ik gister voor mijzelf een lekker geroosterd broodje met gesmolten kaas en groene pesto gemaakt en toen zat ik te denken, zou het lekker zijn als ik die pangafilet inwrijf met groene pesto en dan bak? Of na het bakken erop smeren?

    Zou dat lekker zijn?
     
  2. Umm85

    Umm85 VIP lid

    17 jun 2007
    26.310
    248
    63
    Vrouw
    huismama, doktersassistente
    Turkije
    Lijkt me best kunnen..
     
  3. augustus

    augustus Niet meer actief

    ja hoor lekker!!

    Beetje viskruiden, citroensap en olijfolie is ook erg smakelijk :p

    eetse straks
     
  4. Jute

    Jute Fanatiek lid

    20 jul 2011
    2.011
    204
    63
    Vrouw
    Ja,dat is lekker hoor, tenminste, ik vind het lekker. Eet smakelijk!
     
  5. draak86

    draak86 VIP lid

    7 mrt 2008
    5.427
    0
    0
    Thuisblijf mama
    Noord-holland
    Maar dan eerst insmeren en dan bakken of na het bakken erop doen?
     
  6. Lovely83

    Lovely83 VIP lid

    29 mei 2008
    20.418
    3.298
    113
    Ik bak het niet met pesto maar stoof het dan met pesto, mozzarella en tomaat :)
    Weet niet of dat kan op de steengrill, de vis in folie met tomaat en pesto en mozzarella.
     

Deel Deze Pagina